Jak każdej firmie, także i nam, pośrednikom biura świadczącego usługi pośrednictwa w obrocie nieruchomościami na wymagającym, poznańskim rynku nieruchomości zależy na pozytywnych rekomendacjach i opiniach naszych Klientów.

Każdy z naszych Klientów może też swoją opinię zamieścić korzystając z możliwości jakie dzisiaj umożliwia usługa Google+. Ponieważ do dokonania wpisu Opiniodawca musi posiadać działające konto w usłudze Gmail, zatem za każdym wpisem stoi prawdziwa, konkretna osoba, co jednoznacznie wskazuje na rzetelność i wiarygodność prezentowanych referencji.

(Gwarantem wiarygodności opiniodawców jest stosująca własne algortytmy kontroli i weryfikacji firma Google.)

Serdecznie zapraszamy Klientów, których obsługiwali Doradcy naszego biura nieruchomości, do zamieszczania swoich opinii na temat ich pracy.

Żeby zapoznać się ze wszystkimi opiniami zamieszczonymi przez Klientów biura na portalu Google+, na temat doświadczeń wynikających ze współpracy z pośrednikami biura Doradca Rynku Nieruchomości, prosimy kliknąć na przekierowujący link poniżej:

Czytaj tutaj: >>> wszystkie referencje od klientów dla pośredników DoradcaRN w Google+

Wybrane opinie /recenzje/ o pośrednikach biura Doradca Rynku Nieruchomości z Google+:

Cezary Żytkiewicz (2018.02.03)
Szczerze polecam Pana Jarosława Kantora. Miałem do czynienia z wieloma pośrednikami, jednak Pan Kantor okazał się najlepszym z nich!

Pełen profesjonalizm, poświęcenie, dostępność niemal 24/7, poczucie bezpieczeństwa i cenne wskazówki, które przyspieszyły i ułatwiły sprzedaż.

Cały proces sprzedaży - od wystawienia nieruchomości, poprzez pozyskanie zainteresowanych, znalezienie odpowiednich kupujących, skompletowanie dokumentów, aż do samego podpisania umowy przed notariuszem - przebiegł błyskawicznie, bez najmniejszego wkładu z mojej strony. Na pewno kolejny raz wybiorę Pana Kantora!

Sara magical (2018.01.31)
Szczerze polecam Pana Jarosława. Z całą odpowiedzialnością polecam Pana Jarosława Kantora.

Pełen profesjonalizm. Współpraca na najwyższym poziomie. Wszystkiego dopilnowuje osobiście, daje klientowi poczucie bezpieczeństwa ,że wszystko załatwi się zgodnie z literą prawa. Pięknie nas poprowadził przez sprzedaż mieszkania. Pan Jarek to człowiek godny zaufania, serdeczny, empatyczny. Doradza w kwestiach prawnych, rynkowych i technicznych.

Przemiła współpraca. Z pewnością będziemy jeszcze korzystać z usług Pana Jarosława. Serdecznie pozdrawiam. Daria Bojdzińska

Tomasz Hoffmann (2018.01.30)
Pan Jarosław Kantor dał się poznać nie tylko jako fachowiec w swojej dziedzinie ale co równie istotne jako miły i uprzejmy człowiek. Wszystkie te cechy pozwalają z czystym sumieniem polecić Pana Jarosława każdemu, kto potrzebuje pomocy na rynku nieruchomości.

Katarzyna Śliwka (2018.01.26)
Szczerze polecam Pana Jarosława. Bardzo profesjonalny, pomocny, a przy tym serdeczny. Ma szerokie rozeznanie w rynku, chętnie wyjaśnia kwestie prawne, szczerze podpowiada, jak usprawnić proces sprzedaży. Załatwił wszystkie formalności, przypominał o ważnych dokumentach i terminach, służył radą w razie wątpliwości. Cała transakcja przebiegła wyjątkowo szybko i bezproblemowo. POLECAM!

Krzysiek Janiak (2018.01.25)
Bardzo serdecznie polecam Pana Jarosława. Jest świetny w tym co robi, podchodzi do całości operacji z uśmiechem oraz służy radą. Jest bardzo pomocny i uporządkowany. Inni doradcy często mieli problem z określeniem stron świata, Pan Jarosław nosi ze sobą kompas! Szanuję! :)

Ola Wojtyś (2017.12.22)
Pan Jarosław był dla mnie dużym oparciem w procesie kupna nieruchomości. Mogłam liczyć na jego doświadczenie, fachowe rady i odpowiedź na każde pytanie, które pojawiało się w trakcie załatwiania formalności. Korzystałam też z jego polecenia z usług doradcy finansowego i notariusza, i jestem w pełni zadowolona z tej współpracy.

Julia Gutter (2017.12.13)
Mimo, że sceptycznie podchodziłam do usług doradców nieruchomości, Pan Jarosław sprawił, że zmieniłam zdanie. Bardziej niż profesjonalny, zaangażowany i rzetelny doradca. Niezwykle sprawnie przeprowadzona sprzedaż mieszkania w ekspresowym tempie. Z uwzględnieniem mojej indywidualnej sytuacji. Polecam wszystkim, szczególnie sceptykom;)!

Agata Smal (2017.11.19)
Gorąco polecam usługi Pana Jarosława Kantora. Szybko i sprawnie przeprowadził transakcję kupna mieszkania. Pełen profesjonalizm. Pan Jarosław Kantor był pomocny, życzliwy i zaangażowany.

Robert Ciesielski (2017.10.24)
Z firmą Doradcy RN miałem okazję współpracować już kilka razy (kupno działki, sprzedaż mieszkania, wynajem mieszkania). Mogę z czystym sumieniem polecić firmę Doradcy RN. Dbałość o szczegóły, pełna i rzetelna informacja oraz wywiązywanie się z podjętych ustaleń to jedne z wielu ich walorów. Dodatkową i bardzo ważną cechą jest też uczciwość i Firma Doradcy RN jest uczciwa. Polecam.

Daria Odważna (2017.10.18)
Szczerze polecam korzystanie z usług P. Jarka, który w moim przypadku pomógł mi szybko i sprawnie sprzedać oraz kupić mieszkanie. Cały proces przebiegł bez komplikacji, a na wszelkie pytania z mojej strony odpowiadał w sposób przystępny i cierpliwy.

Paweł Nowaczyk (2017.10.14)
Z czystym sumieniem można polecić Pana Jacka jako profesjonalnego doradcę rynku nieruchomości. Zakup nieruchomości przebiegł bardzo sprawnie i bez żadnych komplikacji. Pan Jacek ma niebywałą cierpliwość do tłumaczenia zawiłości wszelakich umów i aktów notarialnych :) Polecam!

Fayez Bitar (2017.10.10)
(Przetłumaczone przez Google) Poprzez naszą ofertę Spółki ze spółką Doradca Rynek nieruchomości Reprezentowana przez Pana Jarosław Kantor Widzimy, że pracuje zawodowo i dba o każdy szczegół i cichy sposób, który wzywa do spokoju i aby osiągnąć ostateczny cel „i to, co zachęca nas do czynienia z ciągłością w nim Fayez Albita

(Oryginał) من خلال تعامل شركتنا مع شركة Doradca Rynek nieruchomości متمثلة بالسيد Jarosław Kantor نشهد بأنه يعمل بحرفية عالية و يهتم بأدق التفاصيل و بطريقة هادئة تدعو للطمانينة وصولا إلى الهدف النهائي ' و هذا ما يشجعنا على الاستمرارية في التعامل معه Fayez Albita

Caroline Carey (2017.10.06)
Jarosław Kantor Doradca Rynku Nieruchomości , Jest bardzo cierpliwym człowiekiem i dobrym tłumaczem angielskim. Mieszkam w domu jest bardzo wygodne. Dziękuję bardzo za wcześniejszą pomoc. Kiedy przyjmiemy dom, jest bardzo profesjonalny, zauważył wiele szczegółów, wielką pomoc dla mnie.

Znowu dziękuję! 哈哈,用中文写评价感觉轻松好多。 嗯,这个中介先生挺靠谱。他总是很热情的帮助我。工作很严谨,很专业。 如果你要租房子,找他帮助你,你会绝对放心!

Barbara Szyszka (2017.09.30)
(Przetłumaczone przez Google) Bardzo poważne i uczciwe firmy nieruchomości. Pan Jaroslaw Kantor należy słusznie do fruehrenden firm z branży nieruchomości w Poznaniu. Ma wielką cierpliwość kupujących i banków Verka. To daje sprawiedliwy między interesami obu stron. Współpraca była zawsze celowych dobrze przygotowane i niezawodny. Gorąco polecam !!!

(Oryginał) Ein sehr serioeses und faires Immobilienunternehmen. Herr Jaroslaw Kantor gehoert zu Recht zu den fruehrenden Immobilienunternehmen in Poznan. Er hat grosse Geduld mit Kaufern und Verkaufern. Er vermittelt fair zwischen den Interessen beider Seiten. Die Zusammenarbeit war stets zielorientiert gut vorbereitet und zuverlassig. Sehr zu empfehlen !!!

Beata Stopczyńska (2017.09.22)
Mogę polecić każdemu jak to się mówi " z czystym sumieniem " Doradcę Nieruchomości w osobie Pana Jarosława Kantora. Współpraca z Panem Jarosławem Kantorem to kompetencja i profesjonalizm, cechy które cenię najbardziej.

Marek Mróz (2017.09.20)
Pan Jarek Kantor: sensowny, spokojny, uroczy i profesjonalny. Byliśmy pod wrażeniem jak "chirurgicznie" dokonywał całej niełatwej operacji pośrednictwa między sprzedającymi związanymi emocjonalnie z mieszkaniem, a nami - kupującymi pod presją czasu. Trzy spotkania bezpośrednie: okazanie mieszkania, notariusz i protokół przekazania.

Reszta tel/email. Mam do Niego bezgraniczne zaufanie. Kupiłbym od Niego przysłowiowy "używany samochód" w ciemno, gdyby je tylko sprzedawał. Polecam.

Nawiasem mówiąc trafiliśmy również na fantastyczne sprzedające, zostawiające w mieszkaniu idealny stan i mnóstwo wyposażenia. Reasumując: człowiek, człowiekowi, człowiekiem to postawa, która opłaca się wszystkim najbardziej...

Katarzyna Górska (2017.09.13)
Polecam Pana Jarosława jako w pełni zaangażowanego i bardzo profesjonalnego pośrednika, który bardzo pomoga w całym procesie zakupu, podpowiada i prowadzi za rękę.

Przede wszystkim należy zwrócić uwagę na ogromną dyspozycyjnośc Pana Jarosława. To Pośrednik który robi 4 razy więcej niż jego konkurencja.

Błyskawiczna komunikacja i pełna responsywność. Polecam i dziękuję za miłą współpracę.

Aleksander Wosicki (2017.09.18)
Pan Jacek Kubicki jest profesjonalistą w każdym calu. Ogromna wiedza o rynku nieruchomości, uczciwość zawodowa i wysoka kultura osobista sprawiają, że można powierzyć mu przeprowadzenie każdej transakcji. Polecam!

JUSTICE FOR ALL (2017.09.15)
W pełni profesjonalny agent nieruchomości. Pan Jarosław Kantor od samego początku do końca zadbał o to, aby zdjąć cały stres z moich barków podczas pobytu zagranicą. Zajął się wszystkim od strony prawnej i merytorycznej, sprzedając mieszkanie za wcześniej uzgodnioną cenę i to na długo przed terminem! Zero problemów z komunikacją.

Absolutnie żadną przeszkodą nie był mój pobyt poza granicami kraju. Rozmawialiśmy nawet kilka razy dziennie. ☺Na każdym etapie procesu sprzedaży byłem o wszystkim informowany zarówno telefonicznie jak i mailowo. Zdecydowanie polecam współpracę z Panem Jarosławem.

Alicja Plewa (2017.09.14)
Korzystaliśmy z usług Pana Jarosława Kantora przy kupnie naszego mieszkania. otrzymaliśmy pomoc w kazdym etapie kupna . Dla kogos kto robił to pierwszy raz jak My była to idealna pomoc. polecamy wszystkim

Mateusz Białczyk (2017.09.08)
Polecam pośrednictwo pana Jarosława Kantora. Jest człowiekiem profesjonalnym, dbającym o szczegóły, zachowującym stały kontakt z klientem w czasie przeprowadzania usługi.

Piotr Lisiecki (2017.09.04)
Pan Jarosław Kantor bardzo profesjonalnie podszedł do sprzedaży naszego mieszkania, informował nas na bieżąco o statusie oferty oraz potencjalnych klientach. Sama oferta przygotowana i wystawiona została na najważniejszych polskich portalach ogłoszeniowych.

Pan Kantor prowadził naszą sprawę od samego początku, aż do przekazania kluczy oraz spisania protokołu zdawczo-odbiorczego, zawsze przygotowane mieliśmy wszystkie druki dokumentów do wypełnienia oraz spis dokumentów potrzebnych do kolejnych etapów sprzedaży.

Kontakt z Panem Kantorem przebiegał bez jakichkolwiek opóźnień, czy to drogą telefoniczną, czy mailową.

Jeżeli szukasz dobrego pośrednika nieruchomości z czystym sumieniem polecam!

Adam Turczyniak
Bardzo polecam współpracę z panem Jarosławem Kantorem. Cały proces wynajmowania mieszkania został przeprowadzony sprawnie i pomyślnie - nawet to że mieszkamy za granicą nie było przeszkodą.

Konrad Boeske (2017.08.11)
Oferta zamieszczona w internecie była świetnie przygotowana - przyszły najemca wiedział doskonale czego się spodziewać i wystarczył tylko jeden dzień 'otwartych drzwi' by wynająć mieszkanie. Pan Jarosław opiekuje się wszystkimi sprawami dotyczącymi wynajmu bardzo troskliwie i właściciel nie ma nic na głowie - tylko podjąć decyzję. Do tego fachowe doradztwo i ludzkie podejście do tematu. Bardzo polecam!

Łukasz Konieczny (2017.08.06)
Serdecznie polecam współpracę z Panem Leszkiem Szóstakiem przedstawicielem Doradcy RN. Jest to osoba w pełni kompetentna i profesjonalna.

Na każdym etapie mogliśmy liczyć na maksymalne zaangażowanie z jego strony. Począwszy od wyboru działki, gdzie zostaliśmy obwiezieni po wielu lokalizacjach, zaznajomieni z infrastrukturą okolicy itd., poprzez wybór nieruchomości - gdzie w naszym imieniu pan Leszek sprawdził wszelkie zawiłości związane ze stanem prawnym terenu, aż po finalny zakup działki - gdzie zostały za nas załatwione wszelkie formalności związane z dokumentami i podpisaniem aktu zakupu.

Szczerze polecam i raz jeszcze dziękuję za profesjonalną pomoc!

Bernadeta Kamińska (2017.07.14)
Mogę śmiało i gorąco polecić wszystkim skorzystanie z usług pośrednictwa nieruchomości świadczonych przez p. Jarosława Kantora. Jestem bardzo zadowolona - pełny profesjonalizmem, skrupulatność i uczciwość. Przez cały czas procesu wynajmowania mogłam liczyć na wsparcie P. Jarosława i troskę o to by obie strony były zadowolone.

Krzysztof Mallach (2017.08.01)
Ze wspolpracy z Panem Jaroslawem Kantorem jestem bardzo zadowolony. Profesjonalna i rzetelna pomoc oraz sprawne przeprowadzenie przez proces wynajmu mieszkania, zarowno od strony wynajmujacego jak i najemcy. W pelni polecam.

Aga Janowska (2017.06.26)
Pan Jarosław jest niezwykle profesjonalny. Jego doświadczenie i doradztwo ułatwiło oraz znacznie przyspieszyło proces sprzedaży mieszkania. Mogliśmy polegać na nim na każdym etapie sprzedaży, począwszy od negocjacji ceny po dopełnienie wszelkich formalności. Pan Jarosław dba zarówno o interes sprzedającego, jak i kupującego. Serdecznie polecam i raz jeszcze dziękuję za profesjonalną pomoc i radę.

Mateusz Pucek (2017.06.04)
Mogę śmiało i gorąco polecić wszystkim skorzystanie z usług pośrednictwa nieruchomości świadczonych przez p. Jarosława Kantora. Jestem bardzo zadowolony - wszystko odbyło się z pełnym profesjonalizmem, skrupulatnością i uczciwością. Do tego cały czas bardzo dobry kontakt, mogłem liczyć na pełne wsparcie w całym procesie wynajmowania mieszkania. Mam bardzo pozytywne odczucia, nie dziwi mnie ani trochę wysoka średnia ocen i pozostałe, dobre opinie :)

Magdalena Krawczyk (2017.03.27)
Pan Jarosław prowadził transakcję sprzedaży mieszkania od pierwszej prezentacji nieruchomości do sfinalizowania zakupu. Załatwiał wszystkie niezbędne formalności i doradzał, nie było problemu z bieżącym kontaktem. Jako kupująca nie płaciłam prowizji, co jest ostatnio rzadkością. Polecam biuro!

Piotr Konieczka (2017.06.13)
Również miałem okazję korzystać z usług pana Jarosława. Potwierdzam, wszystko w jak najlepszym porządku, pełen profesjonalizm, dbanie o klienta i przede wszystkim finalne domknięcie sprzedaży. Szczerze polecam i pozdrawiam!!!:)

Zeynep Salahur (2017.03.08)
(Przetłumaczone przez Google) 2 miesiące temu przeprowadziliśmy się do Polski z żoną i dzieckiem. odpowiednie mieszkanie dla naszej rodziny w tym procesie jest stresujące w sobie, naszym priorytetem jest znalezienie jak najszybciej.

Jarosław Kantor uprzejmy i pomógł nam znaleźć odpowiedni dom dla naszej rodziny z wspierającej postawy w bardzo krótkim czasie. Jak również jest postawa podtrzymujące mówi płynnie po angielsku była wielka szansa dla nas. Możemy odwołać się w jego imieniu do ludzi, którzy potrzebują wsparcia w tym zakresie.

(Oryginał) I moved to Poland with my family 2 months ago. Before coming, the most stressful thing for us was finding a suitable apartment for our family as soon as possible. Jarosław Kantor showed support and kind attitude to us, which helped us to overcome this process in a very short time and without any problems. Thank you very much for your kind support! His services are very highly recommended!

2 ay önce eşim ve çocuğum ile Polonya'ya yerleştik. Başlı başına stresli olan bu süreçte ailemiz için uygun bir daireyi en kısa sürede bulmak ilk önceliğimizdi. Jarosław Kantor nazik ve destekleyici tutumu ile çok kısa sürede ailemiz için uygun evi bulmamıza yardımcı oldu. Destekleyici tutumunun yanı sıra iyi derecede İngilizce konuşuyor olması da bizim için büyük bir şanstı. Bu konuda desteğe ihtiyaç duyan kişilere kendisi adına referans olabiliriz.

Dariusz Berndt (2017.03.07)
Miałem przyjemność sprzedawać nieruchomość za pośrednictwem Pani Anity Szlaps. Jestem pod wielkim wrażeniem podejścia do pracy i obowiązków. Profesjonalnie przeprowadzona akcja promocyjna, pełna elastyczność jeśli chodzi o terminy i zmiany w czasie trwania sprzedaży. Doborowe biuro notarialne, brak jakichkolwiek niedomówień. Muszę również wspomnieć o czarującym uśmiechu Pani Anity, który rozjaśniał każdą skomplikowaną sytuację. Pozdrawiam. Dariusz Berndt

Barbara Wysocka (2017.03.07)
Polecam biuro nieruchomości współpraca z panią Anitą Szlaps na 100% korzystam kolejny raz i jestem bardzo zadowolona.

Michalina Hayreter (2017.02.22)
(Przetłumaczone przez Google) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi Jarosław Kantor. Dzięki niemu udało nam się wynająć bardzo ładne mieszkanie w bardzo krótkim czasie. Bardzo gorąco polecam!

(Oryginał) We are very happy with Jaroslaw Kantor service. Thanks to him we succeeded to rent a very nice flat in a very short time. Very highly recommended !

Bartosz Żabicki
Polecam Panią Anitę Szlaps. Jest bardzo skuteczna w poszukiwaniu Najemcy nieruchomości.

Małgorzata Popławska (2017.02.06)
Serdecznie polecam współprace z Panem Jackiem Kubickim. Profesjonalizm, doświadczenie, kompetentność i zaangażowanie Pana Jacka pomagają w podjęciu rozsądnej decyzji.

Robert Nawrocki (2017.01.09)
Szczerze polecam korzystanie z usług Agencji Doradca Rynku Nieruchomości reprezentowanej przez Pana Jarosława Kantora. Pan Jarosław wykazał się znajomością rynku nieruchomości, przepisów prawnych oraz aktywnością w rozmowach z potencjalnymi klientami. W ciągu kilku miesięcy udało nam się sprzedać nieruchomość. Cała transakcja przebiegła sprawnie i w miłej atmosferze :-)

Dominik Marszałek (2017.01.02)
Szczerze polecam pana Jarosława jako pośrednika/doradcę. Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo, a pan Jarosław nie tylko nie pobrał od strony kupującej prowizji, ale był także profesjonalny, szczery i nienachalny podczas procesu nabywania nieruchomości. Tak trzymać:)

Marek Chowaniec
Poleciłem Pana Jarosława Kantor jako solidnego Pośrednika w Obrocie Nieruchomościami moim znajomym przy sprzedaży domu. Znajomi zaufali Panu Jarosławowi podpisując umowę na wyłączność, co przyczyniło się do szybkiej sprzedaży nieruchomości w okresie zaledwie 3 MIESIĘCY.

Cieszę się, że Pana Jarosława można zaliczyć do grona pośredników solidnych, którym można zaufać.

Aga Oleszak
Pomoc Pana Jarosława przy kupnie domu w naszej dość niestandardowej sytuacji była nieoceniona. Pan Jarosław okazał się profesjonalnym, ale też etycznym pośrednikiem. Nie pobierając od nas prowizji, dał nam poczucie bezpieczeństwa transakcji oraz poczucie, że w pełni reprezentuje interesy obu stron.

Rzetelnie prowadził w naszym imieniu negocjacje, a cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Serdecznie polecam Pana Jarosława.

Kinga Napierała
Szczerze polecamy Panią Anitę Szlaps jako agenta nieruchomości. Próbowaliśmy sprzedać mieszkanie w Poznaniu od 5 miesięcy bezskutecznie z innym biurem, znajomy polecił nam Panią Anitę której udało się to zrobić w dwa tygodnie, mało tego mieliśmy duży wybór komu powierzymy mieszkanie.

Zaangażowanie, wiedza rynkowa, duża baza klientów i umiejętności Pani Anity przerosły nasze oczekiwania, wszystko załatwione od A do Z bez naszego udziału.

Kamil Szkubiel
Gorąco polecam Doradcę Rynku Nieruchomości oraz agenta Anitę Szlaps. Pracując 100km od Poznania wynajęliśmy mieszkanie w niekrótkim czasie bez żadnego przyjazdu do miasta. Wszystko załatwione i dopięte na ostatni guzik. Duża baza klientów i dobry kontakt z agentem.

Anetta Zakrzewska
Gorąco polecam pana Jarosława Kantora jako agenta nieruchomości. Pan Jarosław pomagał mi przy wynajmie mieszkania w Poznaniu. Jest niezwykle skutecznym agentem. Cały proces od momentu ogłoszenia do momentu podjęcia ostatecznej decyzji co do potencjalnych najemców trwał niecały miesiąc.

Cechuje go profesjonalizm w podejściu do powierzonych mu zadań, rzetelność w wykonywaniu swoich obowiązków , skrupulatności i co niezwykle rzadkie w obecnym świecie to bardzo wysoka kultura osobista!

Duża wiedza merytoryczna i znajomość rynku nieruchomości stanowią o sukcesach Pana Jarosława w jego pracy - agenta nieruchomości. Polecam!!!!

Sebastian Rabuszko
Zdecydowanie polecam tego Agenta nieruchomości dobry kontakt, duża skuteczność w krótkim czasie. Bardzo profesjonalne podejście do kwestii wszelkich dokumentów oraz procedur, typu liczniki, spis ruchomości. Olbrzymia wiedza merytoryczna w związku z zawieraniem umowy. Pełna opieka przed, w trakcie oraz w kolejnych najmach. Zdecydowanie polecam Anita Szlaps!

Anna Wicher
Gorąco polecam pana Leszka Szóstaka jako doświadczonego i profesjonalnego pośrednika w obrocie nieruchomościami. Kontakt do niego otrzymaliśmy z polecenia i okazał się on strzałem w dziesiątkę.

Pan Leszek Szóstak pomógł przeprowadzić nas przez wszystkie zawiłości związane zarówno z ze sprzedażą mieszkania, jak i kupnem domu. Klienta na kupno mieszkania Pan Leszek znalazł w ciągu kilku dni. Cała procedura sprzedaży, a potem kupna zamknęła się w trzech miesiącach !

Pan Szóstak wykazał się wysoką skutecznością w działaniu, profesjonalizmem podczas rozmów z klientami, cierpliwością i bardzo wysoką kultura osobistą.

Krzysztof Małecki
Nie lubimy i unikamy pośredników jak najgorszej teściowej. Wydawane na nich pieniądze skłonni jesteśmy uważać za zmarnowane. Pan Jarosław Kantor szablą swoich umiejętności i przymiotami swojej osoby skutecznie odpiera te niemiłe odczucia. Res communis staje się ciałem.

Krzysztof Pietrusewicz
Korzystałem z usług p. Marcina Bednarka. Cała transakcja przebiegła w sposób profesjonalny. Cenię bardzo u Pana Marcina determinację w działaniu i zaangażowanie oraz dyspozycyjność. Miałem porównanie z innym z pośrednikiem i jestem pod olbrzymim wrażeniem jego skuteczności. Zdecydowanie polecam. Krzysztof z Kiekrza

Michał Grzeszkowiak
Polecam bardzo mocno usługi Pani Anity Szlaps. Pełen profesjonalizm od początku do końca transakcji zakupu działki. Pani Anita fachowo i rzetelnie przekazuję każde informację. Jesteśmy bardzo zadowoleni z współpracy.

Jeśli zamierzasz kupić/sprzedać nieruchomość korzystaj z usług Pani Anity Szlaps - pełne zadowolenie. Jeszcze raz dziękujemy Pani Anicie. Pozdrawiamy Natalia i Michał Grzeszkowiak

Barbara Kryger
Korzystałam niedawno z usług doradcy rynku nieruchomości Pana Jarosława Kantora i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Profesjonalizm, punktualność, zaangażowanie, dostępność, wysoka kultura osobista powodują, iż jest to osoba godna polecenia! Jeśli chcecie zaoszczędzić czas oraz załatwić wszystkie formalności sprawnie, fachowo a przede wszystkim skutecznie nie znajdziecie lepszego miejsca. Jeszcze raz bardzo dziękuję za współpracę i gorąco polecam!

Przemo Postaremczak
Bardzo serdeczne podziękowania kieruję do Pana Leszka Szóstaka za pośrednictwo w sprzedaży domu. Nie posiadałem dotychczas żadnego doświadczenia w powyższym zakresie i z tego tytułu miałem wiele obaw.

Pan Leszek to bardzo rzeczowy, uczciwy człowiek, którego z całą odpowiedzialnością wszystkim polecam. Pomógł mi przejść przez gąszcz formalności a jego wielkie zaangażowanie sprawiło, że bardzo szybko znalazł się nabywca mojego domu.

Panie Leszku bardzo serdecznie dziękuję i raz jeszcze polecam Pana wszystkim tym, którzy chcą być w pełni zadowoleni

Marta Niewolna
Mieliśmy przyjemność współpracować z Panem Jarosławem Kantorem. Oprócz uprzejmości i wysokiej kultury osobistej Pan Jarosław charakteryzuje się również ogromnym profesjonalizmem i wiedzą.

Pan Jarosław rozwiewał wszelkie nasze wątpliwości i z anielską cierpliwością odpowiadał na wszystkie pytania. Serdecznie Polecamy wszystkim współpracę z Panem Jarosławem, bo to sama przyjemność:)

Dodatkowo Pan Jarosław jest w stanie załatwić to, co teoretycznie nie jest do załatwienia:) Polecamy gorąco, Marta i Maciej Niewolni.

Maciej Dołęga-Kozierowski
Miałem przyjemność współpracować z Panem Jarosławem Kantorem w zakresie wynajmu domu. Świetna, fachowa obsługa. Doradca bardzo zaangażowany w swoją pracę i wyróżniający się wysoką kulturą osobistą. Polecam!

Stanisław Horodko
Sprzedawałam mieszkanie przy udziale Pana Kantora, w którym mieszkali lokatorzy. Pan Jarosław Kantor w doskonały sposób organizował prezentację mieszkania uwzględniając potrzeby wszystkich stron. Poza tym jest profesjonalny, sprawny, sympatyczny i empatyczny naprawdę polecam. Małgorzata z Zielonej Góry

Wioletta Wrzeszcz
Polecam współpracę z Panem Jackiem Kubickim. Współpracę oceniam bardzo pozytywnie. Cechuje go profesjonalizm, zaangażowanie, olbrzymia kultura osobista. Obsługa z jego strony była rzetelna, profesjonalna i bardzo miła. Pozdrawiam Wioletta Wrzeszcz

Piotr Mazurczak
Szczerze polecam usługi w zakresie pośrednictwa w zakupie i sprzedaży nieruchomości oferowane przez Pana Jacka Kubickiego. Dziękuję za zaangażowanie, kompetentność i profesjonalizm na bardzo wysokim poziomie. Fachowe doradztwo i doświadczenie Pana Jacka pomogły mi podjąć właściwą decyzję - jeszcze raz dziękuję!

Ewa Wachowiak
Z całego serca polecam współpracę z Panem Kantorem, bardzo doświadczony i pomocny. Pomógł nam sprzedać domi kupić mieszkanie, bez jego pomocy nie udałoby się to. Bardzo uczciwy i dobry człowiek. Nie miałam okazji współpracować z lepszym pośrednikiem.

kasia jakubiec
Pragniemy wyrazić serdeczne podziękowanie Pani Anicie Szlaps, za dotychczasową współpracę podczas trzech kolejnych (na pewno nie ostatnich!) transakcji sprzedaży nieruchomości. Pani Anita wykazała się skutecznością, profesjonalizmem i kompetencją. Poświęciła nam dużo czasu i wiedzy. Towarzyszyła nam od momentu złożenia zlecenia aż do sfinalizowania umowy. Polecamy serdecznie każdemu!

Lukasz Bota
Polecam współpracę z firmą Doradca RN.

Osobiście miałem okazję korzystać z usług Pana Jacka Kubickiego. Okazał się on jedynym, ze wszystkich spotkanych na mojej drodze pośredników, z którym miałem chęć współpracować. Warto zauważyć, że oprócz profesjonalnego podejścia, doskonałej znajomości rynku, procedur i innych niuansów, "w pakiecie" dostajemy ludzkie podejście, wysoki poziom kultury oraz przekonanie, że działa aktywnie w interesie klienta.

Trudny i żmudny proces sprzedaży mieszkania został zakończony pomyślnie, ze świadomością, że wszystkie trzy strony (sprzedający, kupujący i pośrednik) są zadowolone.

Polecam

Marcin Miniol
Współpraca z Panią Anitą Szlaps to czysta przyjemność. Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Polecam!!! Współpraca z doradcą finansowym, którego poleciła Nam Pani Anita była również rewelacyjna. Zakup mieszkania na osiedlu Oaza Piątkowo przebiegł szybko i sprawnie. Jeszcze raz gorąco polecam.

Przemysław Szlachetka
Absolutnie polecam Doradców Rynku Nieruchomości, w szczególności Panią Anitę Szlaps! Rewelacyjny pośrednik, kompleksowa obsługa - sprawnie, miło i bezpiecznie. Polecam w 100%!

Jan Gromniak
Serdeczne podziękowania kierujemy do Pana Jarosława Kantora, który pośredniczył w sprzedaży naszego mieszkania i zakupie nowego. Nie mając doświadczenia i dostatecznej wiedzy w tym zakresie, skorzystanie z usług Pośrednika było niezwykle cenne.

Pan Jarosław zapewnił nam wszelką pomoc urzędową m.in .sądową i notarialną, wyjaśniał wszystkie sprawy istotne dla tego przedsięwzięcia, dając się poznać jako osoba o wysokiej kulturze osobistej, wyrozumiała, kompetentna i skuteczna w działaniu.

Współpraca z Panem Jarosławem Kantorem pozwalała nam mieć przekonanie, że sprawę oddaliśmy w dobre ręce, co owocowało w spokojnym przebiegu całej transakcji.

Z pełnym przekonaniem polecamy usługi pośrednictwa Biura Doradca RN.

Renata Ołubiec
Miałam okazję współpracować z Panem Jarosławem Kantorem podczas poszukiwania mieszkania pod wynajem. Gorąco polecam tego doradcę, gdyż jest to osoba niezwykle kompetentna, cierpliwa i nie nastawiona tylko i wyłącznie na zysk.

Poszukiwałam mieszkania do wynajęcia, jednak Pan Jarosław uczciwie doradził mi wynajem domu, dopasowując do tego moje możliwości finansowe. Jestem ogromnie wdzięczna i zadowolona z usług Pana Jarosława- jest on osobą godną polecenia, uczciwą, dbającą o dobro klienta.

Jego fachowa pomoc była dla mnie nieoceniona. Wraz z moją rodziną jesteśmy bardzo zadowoleni z oferty, którą zaproponował nam Pan Jarosław.

Wszystkim potrzebującym fachowej pomocy z zakresu rynku nieruchomości gorąco polecam Pana Jarosława Kantora.

Dawid Handke
Polecam wszystkim usługi świadczone przez Pana Marcina Bednarka. Profesjonalne podejście, zaangażowanie i szeroka wiedza w dziedzinie sprzedaży nieruchomości. Dziękuje za profesjonalnie wykonywaną pracę, regularny i miły kontakt, a przede wszystkim za sukces w postaci dokonanej transakcji. Pozdrawiam

Lidia Skudławska
Szczerze polecam usługi Pana Jarosława Kantora. Pełen profesjonalizm i rzetelność oraz to co cenię w biznesie najbardziej tj. uczciwość. To dobrze, że są na rynku nieruchomości osoby, którym można po prostu zaufać. Dziękuję.

Mirosław Zemski
Miałem przyjemność korzystać z usług pana Jarosława przy okazji zakupu mieszkania. Pełen profesjonalizm i wysoka kultura osobista, to cechy, które są dostrzegalne już na pierwszy rzut oka. Z czystym sumieniem mogę polecić p. Jarosława każdemu.

Bartosz Zieliński (2016.20.12)
Współpraca z Panem Jarosławem Kantorem odbywała się w przyjaznej i profesjonalnej atmosferze. Pan Jarosław w bardzo przejrzysty i zrozumiały sposób przedstawił oferty mieszkania, którym byliśmy zainteresowani jak i aktywnie uczestniczył w finalizacji transakcji. Godny polecenie Doradca na rynku nieruchomości.

Łukasz Kucharski
Dziękuję Panu Jarosławowi za pomoc w sprzedaży mieszkania. Profesjonalizm na każdym etapie realizacji zlecenia. Cały proces przebiegł spokojnie, bez nerwów i niejasności. Duża wiedza merytoryczna, doświadczenie i skuteczność w działaniu. Współpracę oceniam bardzo pozytywnie. Pośrednik wiarygodny i godny polecenia!

Agata Bar
Każdemu życzę takiej współpracy przy zakupie nieruchomości. Miałam przyjemność współpracować z Panem Jarosławem Kantorem. Jest to osoba odznaczająca się wysoką kulturą osobistą, godna zaufania, która cierpliwie rozwiewa wszelkie wątpliwości i obawy związane z zakupem mieszkania.

Ciężko jest znaleźć agenta, który podejdzie do klienta w sposób tak indywidualny.

Pan Jarosław jest uczciwy i w mojej opinii jest to najważniejsze, aby przy tak ważnej decyzji jak zakup nieruchomości mieć osobę, która zatroszczy się o to, aby transakcja została zrealizowana profesjonalnie i co najważniejsze, bezpiecznie.

Polecam z czystym sumieniem.

Sebastian Urban
Wystawiam wielki pozytyw a co za tym idzie pełne zadowolenie ze współpracy z Panem Jackiem Kubickim to osoba na odpowiednim miejscu. Nie dużo czasu minęło a ja już nie mam żadnej z działek, zatem "Klient Zadowolony"

Piotr Naprawca
Mam na imię Piotr, poznałem Pana Jarosława poszukując mieszkania do wynajęcia, to właśnie za Jego przyczyną mogłem sprecyzować i określić warunki wynajmu. Okazał się bardzo pomocny, profesjonalnie i rzeczowo przedstawił mi ofertę, z której skorzystałem. Serdecznie polecam wszystkim, ponieważ sądzę, iż jest osobą godną zaufania.

Sebastian Wawrzynów
Pan Jacek Kubicki od początku poprowadził moją ofertę sprzedaży mieszkania bardzo profesjonalnie wykazując przy tym życzliwość i zrozumienie. Pełen zapału i entuzjazmu aby spełnić oczekiwania. Odkąd oferta znalazła się w rękach Pana Jacka nie było miesiąca aby był bez klientów. Wciąż coś się działo wokół tej oferty.

Zajął się się właściwie wszystkim aż po załatwienie notariusza i pozostałych formalności. Wiedza zaś i doświadczenie mile mnie zaskoczyło i nie jednego prawnika wprawiło by w zakłopotanie.

Godny zaufania i polecenia każdemu kto jeszcze waha się powierzyć mu swoją nieruchomość.

Piotr Adamczewski
Z pełnym przekonaniem rekomenduję usługi doradcy nieruchomości w wykonaniu Pana Jacka Kubickiego, którego profesjonalizm - wynikający z dogłębnej i kompleksowej znajomości tego rynku - pozwala przebrnąć przez zawiłości proceduralne.

Bartosz Klimczak
Ogromne podziękowania dla pana Jacka Kubickiego, dzięki któremu formalności związane z zakupem mieszkania były dopięte na ostatni guzik. Konkretne podejście do sprawy, wiedza i nieoceniona pomoc - słowem pełen profesjonalizm! Tak trzymać!

Elżbieta Falińska
Serdecznie dziękuję Panu Jarosławowi Kantorowi za sprzedaż mojego mieszkania. Pan Jarosław z ogromnym zaangażowaniem podchodzi do swojej pracy i jest nieocenionym wsparciem od momentu podpisania umowy pośrednictwa do podpisania aktu. Pan Jarosław to osoba godna zaufania, zdeterminowa i skuteczna.Szczerze rekomeduję współpracę.

Tomasz Turkiewicz
Serdecznie polecam współpracę z Panią Anitą Szlaps. Dzięki zaangażowaniu Pani Anity jestem szczęśliwym posiadaczem wymarzonego mieszkania. Pełen profesjonalizm ze strony Doradcy i Pośrednika w zakupie mieszkania. Minimum formalności, maksimum satysfakcji.

Aleksandra Porębska
Szczerze polecam wspópracę z Panem Jarosławem - zaangażowany, dokładny, świetnie zorganizowany i super pomocny! Rzetelnie prowadzi temat i zawsze zachowuje stoicki spokój. Do tego super miły. Jednym słowem - człowiek z klasą, jakich dzisiaj na rynku usług mało.

Hanna Kuczewska
Polecam gorąco osobę Pana Jarosława Kantora zarówno sprzedającym jak i kupującym nieruchomości. W transakcji, którą przeprowadziłam z powodzeniem, uczestniczyłam w roli strony kupującej.

Występując w tym charakterze, byłam zwolniona z opłat z tytułu pośrednictwa, co dla wielu z Państwa, którzy zamierzają nabyć mieszkanie lub domek, może okazać się cenną informacją.

Pan Jarosław Kantor jest człowiekiem o wysokim stopniu kultury osobistej, niezwykle cierpliwym i pomocnym, odpowie na najbardziej zawiłe i trudne pytania klientów - bez znaczenia, czy są oni stroną sprzedającą czy nabywającą nieruchomość, mówiąc zwięźle - profesjonalistą w pełnym zakresie świadczonych usług !

Zachęcam zatem wszystkich zainteresowanych do korzystania z pomocy Pana Jarosława w zakresie kupna - sprzedaży mieszkań, posesji, satysfakcja gwarantowana na pewno!

Grażyna Liczbańska
Pan Jarosław Kantor posiada te cechy doradcy RN, o których - wydawałoby się -można tylko pomarzyć: jest niezwykle kompetentny, życzliwy, wysoce kulturalny, cierpliwy, empatyczny, słowny, punktualny, no i ...skuteczny!

Swoją siłą spokoju potrafi opanować emocje klienta, których nie da się uniknąć podczas podejmowania tak ważkich decyzji jak kupno czy sprzedaż nieruchomości.

Jeśli ktoś dojrzał do takiego kroku, niech sprawę realizuje w miłym towarzystwie profesjonalisty, którym bez najmniejszych wątpliwości jest pan Jarosław Kantor.

Wojciech Czekanowski
Serdecznie dziękujemy Panu Jarosławowi Kantorowi za sprzedaż naszego mieszkania, której poświęcił sporo czasu i środków finansowych wystawiając ogłoszenia i umawiając klientów.

Dziękujemy za jego dyspozycyjność, profesjonalizm oraz kompleksową obsługę od momentu podpisania umowy pośrednictwa do podpisania aktu notarialnego. Pan Jarosław dał się poznać jako człowiek skromny, uczciwy, rzetelny, konkretny i bardzo dobrze zorientowany w swojej branży.

Z całą odpowiedzialnością polecamy usługi Pana Jarosława. Z serdecznymi pozdrowieniami Urszula i Wojciech Czekanowscy.

Łukasz Ratajczyk
Z całą pewnością Pan Jarosław Kantor to pośrednik w obrocie nieruchomościami godny polecenia. Pisze w tym momencie z pozycji osoby kupującej która znajdując w internecie dom zastała w nim właśnie Pana Kantora.

Pełny profesjonalizm, wiedza i fachowe porady podczas oglądania domu. Dobry kontakt i szybkie reagowanie na potrzeby obu stron transakcji. Przygotowanie do wszelkich spotkań i prowadzenie całości transakcji w sposób pozwalający czuć że osoba ta myśli z wyprzedzeniem o pewnych sprawach.

100% polecenia.

Grzegorz Pawłowski
Kupiłem b.ciekawe mieszkanie na Sołaczu polecone mi przez p.Jarosława Kantora. Oferta ta, choć obecna na kilku portalach nieruchomości, nie wzbudziła wcześniej mojego zainteresowania. To tylko dowodzi, że przy poważnym zakupie warto posiłkować się opinią profesjonalisty, którym p.Jarosław z pewnością jest. Pośrednik wiarygodny i godny polecenia!

Arkadiusz Parus
Jeżeli komuś zależy na sprawnym i profesjonalnym przeprowadzeniu transakcji, to polecam skorzystanie z usług Pana Jarosława Kantora. Rzetelna osoba, orientuje się zagadnieniach prawnych i finansowych, dobrze zna realia rynku nieruchomości - współpraca godna polecenia.

Małgorzata Lisiewicz
Z głębokim przekonaniem polecam usługi pana Jarosława Kantora. Jest to osoba kompetentna i bardzo zaangażowana w pracę. Działa z nieprzeciętną inicjatywą i profesjonalnie.

Co dla mnie jest niezwykle ważne, tworzy bardzo dobrą atmosferę współpracy: informacje na każdym etapie są przekazywane w sposób jasny i wyczerpujący. Sposób jego działania jest oparty na przejrzystych zasadach, co daje niemały komfort spokoju, że sprawy nieruchomości są w pewnych i bezpiecznych rękach.

Panie Jarosławie, życzę dużo pomyślności w dalszej działalności!

Małgorzata Tontor
Z pełną odpowiedzialnością polecam usługi p.Jarosława Kantora dot.sprzedaży nieruchomości gdzie od początku do końca p.Jarosław wszystko nadzorował służył mi fachową wiedzą a nie było łatwo sprzedać ponieważ mieszkanie było na udziałach i w bardzo szybkim czasie znalazł nabywcę ,rzetelny godny polecenia,odpowiedzialny.

Łukasz Hancyk
Z wielką przyjemnością mogę polecić usługi świadczone przez p. Jarosława. Nadzoruje cały proces zakupu, potrafi doradzić, rozwiewa wszystkie wątpliwości, nie pozostawia pytań bez odpowiedzi. Profesjonalista w każdym calu, a poza tym bardzo sympatyczny człowiek.

Marcin Woźniak
Współpraca bez problemów. Jestem zadowolony z kupna mieszkania. Pan Jarosław jest dyspozycyjny i chętnie służy pomocą w razie jakichkolwiek pytań i niejasności. polecam, Marcin Woźniak

Radek Duszyński
Jako kupujący mogę z czystym sumieniem polecić usługi pana Jarosława Kantora. Bardzo solidnie, zawsze z dewizą 'nasz klient nasz pan'.

Pan Jarek pomógł w negocjacji ceny naszego mieszkania i załatwianiu wszelkich formalności. Naprawdę solidna firma.

Piotr Żakowiecki
Szczerze polecam usługi świadczone przez Pana Jarosława Kantora. Szczególnego podkreślenia wymaga profesjonalne podejście, zaangażowanie w wykonywaną pracę, regularny kontakt, a przede wszystkim skuteczność działania.

Mariusz Markiewicz
Jakość usług p. Jarosława Kantora jest na bardzo wysokim poziomie. Profesjonalne i uczciwe podejście, cenne sugestie i opinie podczas sprzedaży nieruchomości oraz atmosfera zaufania, sprawiają, że mogę szczerze polecić usługi p. Kantora.

Monika Kierzenka
Pan Jarosław Kantor jest jednym z najbardziej kompetentnych doradców na rynku nieruchomości, jakich do tej pory poznałam. Ma bardzo szeroką wiedzę w tej dziedzinie, jest dokładny i rzetelny, a przy tym chętnie pomaga w podjęciu trafnej decyzji. Jest godny polecenia jako nie tylko doskonały specjalista, ale uczciwy człowiek.