Jak każdej firmie, także i nam, pośrednikom biura nieruchomości świadczącego usługi pośrednictwa w obrocie nieruchomościami na wymagającym, poznańskim rynku nieruchomości zależy na pozytywnych rekomendacjach i opiniach naszych Klientów.

Każdy z naszych Klientów może też swoją opinię zamieścić korzystając z możliwości jakie dzisiaj umożliwia usługa Google+. Ponieważ do dokonania wpisu Opiniodawca musi posiadać działające konto w usłudze Gmail, zatem za każdym wpisem stoi konkretna osoba, co jednoznacznie potwierdza wiarygodność wpisów.

Żeby zapoznać się ze wszystkimi opiniami zamieszczonymi przez Klientów biura na portalu Google+, na temat doświadczeń wynikających ze współpracy z pośrednikami biura Doradca Rynku Nieruchomości, prosimy kliknąć poniżej w emblemat "Google PRZECZYTAJ OPINIE ":

Opinie Google







Poniżej prezentujemy wybrane opinie /recenzje/ o pośrednikach biura Doradca Rynku Nieruchomości z Google:

Dorota qwerty (2021.06.27)
Pan Jarosław w czerwcu br. sprzedał moje mieszkanie w Poznaniu. Współpracę z Panem Jarosławem oceniam bardzo dobrze. Dał się poznać jako świetny fachowiec bardzo zaangażowany w swojej pracy i zawsze dyspozycyjny. Wykazał się dużym profesjonalizmem i dbałością o wszystkie szczegóły. Od momentu przekazania kluczy do mieszkania aż do jego sprzedaży Pan Jarosław o wszystko zadbał i wszystkiego dopilnował. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Jarosławem okazał się nie tylko świetnym specjalistą dbającym o interes swojego klienta, ale również osobą godną całkowitego zaufania o wysokiej kulturze osobistej, rzetelnym, zawsze służący pomocą. Panie Jarosławie jeszcze raz bardzo dziękuję za współpracę, serdecznie Pana Pozdrawiam życząc dalszych owocnych transakcji. Ewa Cz. Dorota Cz.

Paulina Krzyżaniak (2021.06.25)
Polecam współpracę z Panem Jarosławem z pozycji sprzedającego. Bardzo szybko udało mu się pozyskać klienta do mojej działki. Pana Jarosława cechuje profesjonalizm, spokój i pogoda ducha :) Był zawsze do mojej dyspozycji, a jeśli nie mógł odebrać telefonu to bezzwłocznie oddzwaniał. Jeśli w przyszłości będę sprzedawać jakąś nieruchomość to na pewno skorzystam z usług Pana Jarosława, jako pośrednika.

N. Klaßen (2021.05.22)
Doradca Rynku Nieruchomości Pan Jarosław Kantor, współpracę oceniam jako doskonałą. Dziękuję za profesjonalne podejście, zaangażowanie i uczciwość.

Hanna Żurawna (2021.05.19)
Potwierdzam profesjonalizm, kulturę i doświadczenie Pana Jarosława. Dyspozycyjność, wsparcie i pomoc w kwestii załatwienia wszystkich formalności. Jest zawsze do dyspozycji klientów i cierpliwie tłumaczy im, co dla nich najlepsze. Szczerze polecam współpracę!

Monika Sosnowska (2021.05.17)
Polecamy współpracę z Panem Jarosławem z pełną odpowiedzialnością. Świetnie przygotowuje ofertę nieruchomości przeznaczonej do sprzedaży. Jego ogromne zaangażowanie oraz kontakt z zainteresowanymi stronami przynoszą oczekiwane efekty. Wysoka kultura osobista i profesjonalizm Pana Jarosława Kantora to gwarancja sukcesu.

Elżbieta Koralewska (2021.05.09)
Szczerze polecam. Pan Kantor pomógł nam sprzedać mieszkanie w czasie, gdy podróż do Polski była niemożliwa, co wiązało się z mnóstwem dodatkowych obowiązków i trudności. Wszystkie udało się rozwiązać dzięki Jego cierpliwości i wiedzy. Pełen profesjonalizm, jest to osoba w pełni godna zaufania.

Natalia Przybylska (2021.04.23)
Pan Jarosław pośredniczył w zakupie działki pod nasz przyszły dom. Komunikował nam na bieżąco wszystkie kroki, które podejmuje by zbliżyć nas do realizacji celu. Na każdym etapie jakość świadczonych usług była na najwyższym poziomie, widać pełen profesjonalizm i dbanie o interesy zarówno kupującego jak i sprzedającego. Serdecznie polecam i sama mam nadzieję, że będę mieć jeszcze przyjemność współpracować z Panem Jarosławem. Dziękuję!

Danuta Chmielewska (2021.03.21)
Szczerze polecam .Jestem zadowolona z profesjonalnego podejścia do sprzedaży nieruchomości reklamy,pomocy,kontaktu. Bardzo dziękuję i myślę że każdy kto chce szybko i dobrze sprzedać dom powinien zgłosić się do Doradcy Rynku Nieruchomościami Pana Jarosława.

Alina Eriksson (2021.03.04)
Pan Jarosław przeprowadził sprzedaż mojego domu. Pełen profesjonalizm i pomoc na każdym etapie sprzedaży. Począwszy od przygotowania oferty, poprzez załatwienie wszelkich niezbędnych dokumentów w urzędach i sfinalizowanie sprzedaży. Bardzo dziękuję i z całą odpowiedzialnością polecam. Bardzo miły i sympatyczny człowiek.Pozdrawiam.

Dawid Żwak (2021.02.02)
Pan Jarosław Kantor bardzo szybko i sprawnie przeprowadził transakcję sprzedaży mieszkania. Po pierwszej rozmowie niezwłocznie zrobił profesjonalne zdjęcia i przygotował profesjonalną ofertę, którą wystawił na różnych portalach dotyczących sprzedaży nieruchomości. Poprowadził cały proces sprzedaży i zajął się organizacją wszystkich formalności związanych ze sprzedażą. W niespełna 4 miesiące (podczas pandemii) udało się sprzedać mieszkanie. Od pierwszej rozmowy zrobił na mnie bardzo dobre, sympatyczne i profesjonalne wrażenie. Serdecznie i z czystym sumieniem mogę polecić tego maklera!

robsosno (2021.01.30)
Pan Jarosław Kantor bardzo pomógł nam w sprzedaży domu. Całkowicie wziął na siebie sprawy wyceny, sprzedaży i ogłoszenia informacji w internecie, z profesjonalnie przygotowanymi zdjęciami. Kiedy pojawiły się biurokratyczne problemy pomógł nam je rozwiązać. Jest to człowiek rzeczowy i wzbudzający zaufanie.

Rafał Kozłowski (2021.01.12)
Współpraca z Panem Jarkiem, to czysta przyjemność. Transakcje na rynku nieruchomości są zawsze emocjonalne, bądź co bądź, to często dorobek całego życia. Pan Jarosław, w tych chwilach, zapewnia bezpieczeństwo i niebywały profesjonalizm. Z wielką sprawnością realizuje "obsługę" całej transakcji, tak aby klient mógł się ciszyć i skupić na tym, co dla niego najważniejsze - przeżywanych pozytywnych emocjach.

Alina Osiewicz (2021.01.05)
Profesjonalizm na najwyższym poziomie!Jestem bardzo zadowolona z Pana Jarosława, bardzo rzetelna i fachowa obsługa.Cudowny człowiek, któremu praca sprawia niesamowitą przyjemność.Zajął się wszystkim od A do Z. Polecam z czystym sumieniem.

Michał Trops (2020.11.12)
Polecam, uczciwe podejście do klienta, pełen profesjonalizm i pomoc na każdym etapie. Oby więcej takich ludzi!

PP RR (2020.11.14)
Usługa najwyższej jakości. Rzadko spotykany profesjonalizm. Pan Jarosław sprzedał nasz dom w 6 dni, a rodzicom mieszkanie w przeciągu miesiąca. Byliśmy pod dużym wrażeniem! Pan Jarosław oprócz profesjonalizmu, jest bardzo miłym i uczynnym człowiekiem. Polecamy!

Aleksandra Łaniecka (2020.11.12)
Bardzo polecam korzystanie z usług biura, w szczególności pana Jarosława Kantora. Bardzo pomocny, zakup mieszkania i współpraca z nim przebiegały bez zarzutu.

Ola Łabuda (2020.11.06)
Profesjonalna i kompleksowa obsługa klienta. Dziękuję i polecam współpracę z Panem Jarosławem!

Matthew Fabis (2020.09.28)
Bardzo profesjonalna i kompleksowa pomoc przy wynajmie mieszkania pana Jarosława okazała się bezcenna. Zadbał on o wszystkie formalności i dopilnował szczegółów. Jestem bardzo zadowolony z jego usług, bardzo kompetentny i rzetelny agent nieruchomości. Polecam!

Mikołaj Kuberacki (2020.09.25)
Zdecydowanie polecam współpracę z Panem Jarosławem Kantorem. Od początku do samego końca transakcji był zaangażowy w 100% i na każdym etapie procesu służył radą i pomocą. Świetny kontakt - nigdy nie było problemu żeby zadzwonić i się skonsultować, odpowiedzi na maile czy smsy również błyskawiczne. Bardzo doceniam pomoc Pana Jarosława w kompletowaniu wszelkiej potrzebnej dokumentacji - dzięki temu, pomimo znacznej ilości wymaganych dokumentów, transakcję udało się zrealizować w założonym terminie. Polecam wszystkim współpracę z takim profesjonalistą jak Pan Jarosław.

Anna Kozłowiecka (2020.09.23)
Pełen profesjonalizm, dostępność 7 dni w tygodniu, pomoc w każdym możliwym zakresie przy dosyć trudnej sprzedaży. Nie mogłam trafić lepiej. Z pełnym przekonaniem polecam.

Jacek Passini (2020.09.08)
Pan Jarosław Kantor jest wysokiej klasy profesjonalistą. Bardzo pomocny i życzliwy. Mimo trudności załatwił sprzedaż mojej nieruchomości szybko i sprawnie. Bardzo dziękuję i szczerze polecam.

Felipe Gómez-Pallete (2020.09.07)
I contacted Jarosław Kantor online looking for help to sell a friend's apartment. His great professionalism and very good service were very helpful in a process that practically developed remotely until the moment of signing. Highly recommended

Monika Goliszewska (2020.08.14)
Bardzo serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym kupnem nieruchomości. Pan Jarosław Kantor jest osobą bardzo profesjonalną i słowną, był do naszej dyspozycji praktycznie cały czas i odpowiadał na wszystkie nasze pytania. Po kolei przeprowadził nas przez proces zakupu i załatwiania dalszych formalności. Przy okazji Pan Jarosław jest bardzo uprzejmy, uczynny i pomocny, przez co zakup mieszkania nie jest niczym stresującym. Dziękujemy raz jeszcze za fachowe doradztwo.

Matthew Osbourne (20120.08.08)
I used Mr Jarosław after reading reviews regarding the sale of an apartment in Poznan. He was very professional and thorough in his work. The selling of the flat had some external complications, which meant extra work for Mr Jarosław. This was all dealt with in a thoroughly professional manner, and I would totally recommend him if you require assistance.

WLiliana Korwin-Krukowska (2020.07.01)
Bardzo miła współpraca, skuteczość, szybkość, pomoc w działaniu. Polecam! Panie Jarku, pozdrawiam!

Stanisław Marcinkowski (2019.07.01)
Współpracując z Panem Jarosławem człowiek czuje się "zaopiekowany". Dostępny o każdej porze, nawet w weekendy. Przygotował dokumenty dotyczące sprzedaży mieszkania w Poznaniu i wysłał mailem do wglądu przed podpisaniem. Nie trzeba się o nic martwić. Polecam

Justyna Kaszuba (2020.06.16)
Serdecznie dziękujemy za współpracę Panu Jarosławowi. Cudowny człowiek pomaga obu stronom, ogromną wiedzą i profesjonalizmy będę na pewno polecać znajomym i sama jeszcze nie raz będę podejmować współpracę. Pozdrawiamy serdecznie J. A. M. Z

Anna (2020.05.22)
Pan Jarosław Kantor sprawnie przeprowadził proces sprzedaży mieszkania pomimo skomplikowanej sytuacji prawnej. Ograniczył mój udział do niezbędnego minimum co było ogromną zaletą z powodu mojego odległego miejsca pobytu. Przygotowywał projekty pism, dopilnował wszystkich formalności. Cierpliwy, rzetelny, zawsze w kontakcie. Gorąco polecam

Katarzyna Maruszewska (2020.05.08)
Pełen profesjonalizm, duża wiedza i aktywna postawa w rozwiązywaniu wszelakich problemów. Pozdrawiam serdecznie.

Oliwia Kotlicki (2020.04.08)
Pan Jaroslaw Kantor to bardzo profesjonalny i doswiadczony agent, ktory zajmowal sie sprzedaza naszego mieszkania w Poznaniu. Wszystko zajelo zaledwie kilka tygodni. Jako osoby mieszkajace poza krajem, bardzo wazna byla dla nas komunikacja mailowa i telefoniczna, ktora byla wzorowa. Pan Jaroslaw byl bardzo pomocny podczas calego procesu. Z czystym sumieniem polecam uslugi Pana Kantora.

Bartosz D (2020.04.07)
Było nam bardzo miło współpracować z Panem Jarosławem Kantorem. Jest bardzo rzetelną i przemiłą osobą. Zawsze dostępny telefonicznie jak i mejlowo, spokojny oraz wyrozumiały. Pomimo skomplikowanej sytuacji udało nam się doprowadzić zakup do szczęśliwego finału. Szczerze polecamy i dziękujemy za profesjonalną pomoc Panu Jarosławowi.

keler27 (2020.03.30)
Witam. Serdecznie polecam usługi pana Jarosława pełen profesjonalizm. Bez najmniejszych problemów zdobył moje zaufanie. Kupno domu to złożony proces i tak po 2 miesiącach otrzymałem do niego klucze. Profesjonalista pod każdym względem i na każde zawołanie....

Dorian Majewski (2020.03.18)
Bardzo profesjonalna i miła obsługa oraz dużą pomoc przy załatwianiu spraw urzędowych. Godne polecenia.

Tomasz Kamiński (2020.03.16)
Gorąco polecam usługi Pana Jarosława. Pełen profesjonalizm, spokój i konsekwencja w działaniu. A do tego bardzo przyjazny człowiek. Nie musiałem się o nic martwić, ponieważ wiedziałem, że Pan Jarosław po prostu to załatwi.

Mateusz Baraniecki (2020.03.09)
Polecam serdecznie! Pan Jarek kompleksowo zatroszczył się o obydwie strony transakcji (dopilnował niezbędne dokumenty, protokoły, dodatkowe oględziny).

Marusz Bereszyński (2020.02.28)
Profesjonalnie i sprawnie przeprowadzona transakcja. Polecam

Przemysław Bajer (2020.02.25)
Serdecznie polecam Pana Jarosława. Mogłem liczyć na jego fachowe rady. Zawsze ł telefon, jest profesjonalistą w każdym calu zadbał bardzo dobrze o moje interesy. Mieszkanie sprzedal w ciągu dwoch tygodni, dla kogoś kto robi to pierwszy raz, to idealna pomoc. Polecam wszystkim.

Edyta Rzepecka (2020.01.28)
Profesjonalna, miła i sympatyczna obsługa pod każdym względem. Na każdym kroku w kontakcie z Panem Jarosławem wyczuwa się wieloletnie doświadczenie, tym bardziej, że nabycie nieruchomości jest złożonym tematem i nie każdy na wszystkim musi się znać. Z pełną odpowiedzialnością polecam usługi Pana Jarosława.

Bogumił Brycki (2020.01.24)
..sprzedaż nieruchomości...duży problem...we współpracy z Panem Jarosławem Kantorem....duża przyjemność...wyszukanie nabywcy, negocjacje, finał...ze spokojem...z dystansem...bez dokumentacyjnych nerwów...wszystko załatwione...na czas...profesjonalnie...bez zastrzeżeń...uprzejmość i kultura...szkoda, że nie mam więcej nieruchomości...

Magdalena Kompf (2020.01.23)
Gorąco polecam usługi Pana Jarosława Kantora. Jestem pod wrażeniem jego profesjonalizmu i zaangażowania. Proces zakupu mieszkania przebiegał bardzo spokojnie i terminowo, przy czym z uwagi na skomplikowany stan prawny, sprawy mogły przebiegać inaczej. Ogromne podziękowania za skompletowanie wszystkich dokumentów i sfinalizowanie transakcji. Współpraca z Panem Jarosławem to sama przyjemność!

Jaro W (2020.01.15)
Serdecznie polecam pana Jarosława jako agenta. Profesjonalne podejście do tematu, duuuuuży spokój i pokłady cierpliwości. Poza tym obeznanie w temacie nieruchomości i pomoc na każdym kroku. Dziękuję za miłą i udaną współpracę.

Tomasz Zięty (2020.01.14)
Pan Jaroslaw Kantor uczestniczyl w sprzedaży mojego domu. Jestem bardzo zadowolony ponieważ Pan Jarosław przeprowadził ten proces bardzo szybko w spokoju i z pełnym profesjonalizmem. Dziękuję bardzo i polecam jego serwis w 100%.

Bogusław Nowosielski (2020.01.13)
Występowałem jako Kupujący przy transakcji nabycia domu. Pan Kantor reprezentował Sprzedającego. Świetny kontakt i dostępność. Cała operacje przebiegła sprawnie i zawsze mogłem liczyć na fachowe doradztwo Pana Kantora. Serdecznie polecam.

Przemysław Rudyk (2020.01.12)
Profesjonalizm, super kontakt i relacje, uczciwe podejście, gorąco polecam współpracę.

Natalia Kowalska (2020.01.01)
Było mi bardzo miło współpracować z Panem Jarkiem, jest osobą nie tylko profesjonalną i rzetelną ale również przemiłą i godną zaufania. Dom udało się Panu Jarkowi sprzedać w pół roku, to sukces! Życzę dalszych takich sukcesów i polecam Pana Jarka z całą odpowiedzialnością.

Marek Rogowski (2019.12.21)
Niedawno podpisałem umowę sprzedaży dużego mieszkania. Wybór padł na Pana Jarosława Kantora, z przyjemnością chcę powiedzieć, że to był najlepszy wybór. Pan Jarosław wykazał się dużym profesjonalizmem, doświadczeniem i znajomością tematu. Kontakt z nim był utrzymany praktycznie przez cały okres załatwiania sprawy, nigdy nie wykazywał zniechęcenia, choć sprawa była trudna i zawsze dawał praktyczne, celne rady. Zawsze odpowiadał na moje telefony, utrzymując przez to dobry kontakt. W przypadku wątpliwości, służył dobrą radą. Serdecznie wszystkim polecam tego pośrednika.

Edyta Świątek (2019.12.14)
Polecam współpracę z P. Jarosławem Kantorem. Charakteryzuje ją profesjonalna obsługa, szybkość w działaniu, informowanie o przebiegu procesu wynajmu/sprzedaży na bieżąco oraz minimalna ilość biurokracji dla klienta. Bardzo możliwe, że w przyszłości powtórnie skorzystam z jego usług.

Filip (2019.12.12)
Polecam usługi p. Jarosława. Każda formalność załatwiona bez problemu przez Agenta. Jasne zasady współpracy. Wzorowe podejście do klienta. Zawsze odebrany telefon. Dziękuję!

Artur Kasperkiewicz (2019.12.10)
Pełen profesjonalizm od początku do końca! Dziękujemy! Pan Jarosław nie tylko czuwał nad naszą ofertą, ale też otoczył przyszłych nabywców opieką na każdym kroku procedowania. W efekcie mieszkanie sprzedane, a sprawy proceduralno-prawne dopięte. Polecamy!

Kasia Widomska-Woźny (2019.11.28)
Pan Jarosław zajmował się sprzedażą mojego mieszkania gdy mnie nie było w kraju - zawsze bardzo cierpliwy, pomocny, wszystkim się sam zajmował. Wybrałam najlepszego Profesjonalistę! Polecam każdemu skorzystanie z pomocy Pana Jarosława

Dina Kwaśniewska (2019.11.07)
Bardzo dobry kontakt, konkretnie przekazywane informacje. Stara się pomóc w rozwiązaniu różnych sytuacji. Polecam usługi Pana Jarosława.

Krystian Marciniak (2019.10.28)
Współpraca z Panem Jarosławem przebiega bardzo sprawnie jest to energiczna osoba i pracowita, kiedy była potrzeba ze względu na okoliczności podpisania umów nawet w niedziele przygotowywał umowy skanował i przesyłał na maila. Największą zaletą jest posiadanie przez Doradca Rynku Nieruchomości Jarosław Kantora dużej liczby klientów tzn. było duże zainteresowanie kupnem mieszkania, na prezentacje w sobotę potrafiło przyjść trzech klientów z rodzinami lub partnerami , osoby często zainteresowane lub zdeterminowane do kupna co dla mnie było ważne bo nastrajało optymistycznie do sprzedaży . Cały proces sprzedaży po akt notarialny przebiegał przy wysokiej jakości tzn. wyczerpano wiele procedur kontroli odpowiednich dokumentów natomiast Doradca Nieruchomości RN na bieżąco znał szczegóły i zawiłości prawne wymagane by bez zakłóceń przejść proces weryfikacji przez urzędników w odpowiednich gminach , wydziale ksiąg wieczystych w sądzie oraz w szczegółach czego wymaga dokładnie notariusz by z powodzeniem dla obu stron sprzedający - kupujący przebiegła transakcja. Z poważaniem Krystian Marciniak

Karolina Pograniczna (2019.09.28)
Pan Jarosław Kantor to profesjonalny pośrednik! Zawsze służył pomocą, jak coś nie było wiadomo - pan Kantor szybko wyjaśniał, dzwonił dopytywać itp. Umowa sprzedaży zawarta bezstresowo, w przemiłej zabawnej atmosferze. Bardzo, bardzo polecam! Jestem przeszczęśliwa, że sprzedając swoje pierwsze w życiu mieszkanie trafiłam na tak kompetentnego pośrednika. Profesjonalnie wykonał zdjęcia, doradził, świetnie przeprowadził prezentację i dopiął umowy na ostatni guzik. Dziękuję Panie Jarosławie za ogromną pomoc i przesympatyczny kontakt!

Magdalena Piechowiak (2019.09.18)
Pełen profesjonalizm. Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie. Z punktu widzenia kupującego wszelkie potrzebne dokumenty były dopięte i załatwione na czas. Rzeczowy i rzetelny. Polecam.

Klaudia Adamska (2019.09.13)
Pan Jarosław bardzo skrupulatny I słowny pośrednik! Dzięki współpracy z Panem Jaroslawem, dwa razy na akt, mogłam przyjść spokojna, bo wiedziałam, że wszystko będzie 'dopięte na ostani guzik' :) Odpowiada cierpliwie na wszystkie pytania, zawsze odbiera telefony oraz myśli o wszystkich niezbędnych dokumentach potrzebnych także po akcie. Słowem solidna firma :) bardzo polecam i mam nadzieję, że będę miała jeszcze przyjemność współpracować osobiście z panem Jarosławem :)

Danusia J (2019.03.08)
Polecam każdemu takiego pośrednika w obrocie nieruchomościami jak Pan Jarosław Kantor , osobę, która zawsze chętnie służy pomocą i radą. Bardzo dziękuję Panie Jarosławie za pełen profesjonalizm i zaangażowanie . Dziękuję za poświęcony czas- także w dni wolne od pracy czy w godzinach wieczornych. Polecam z czystym sumieniem.

Katarzyna Katolik (2019.09.12)
Właśnie miałam przyjemność korzystać z pomocy Pana Jarosława Kantor. Długo by można pisać, ale powiem krótko. Pełen profesjonalizm. Zawsze dostępny pod telefonem, cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i doradzi. Nie szukajcie nikogo innego, bo szkoda czasu i energii. Tu wszystko załatwicie i będziecie bardzo zadowoleni. Tak jak ja. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam

Łukasz Czechowski (2019.08.21)
Dwie transakcje przeprowadzone z Panem Jarosławem i obie profesjonalnie, od początku do końca, wszystko tak jak trzeba. Z kilkoma doradcami już miałem do czynienia i Pana Kantora mogę polecić z czystym sumieniem.

Dorota Witkowska (2019.08.08)
Podzielam opinie szanownych klientów Pana Jarka, moich poprzedników, i wyrażam moje uznanie za pełen profesjonalizm, zaangażowanie, bardzo dobry kontakt, przygotowanie dokumentów. Dziękuję raz jeszcze i polecam.

Maciej Kowalski (2019.08.02)
Kupując mieszkanie na Grunwaldzie, trafiłem jako pośrednika tej transakcji właśnie Pana Jarosława. Z czystym sumieniem mogę polecić go każdemu. Duże zaangażowanie w sprawę, szybka organizacja niezbędnych dokumentów, spotkań oraz bardzo dobry kontakt przez cały czas trwania procesu kupna.

Wiktoria Zinczenko (2019.07.30)
Miałam przyjemność korzystać z usług pana Jarosława już po raz drugi przy okazji zakupu kolejnego mieszkania. Pełen profesjonalizm i wysoka kultura osobista. Bardzo dziękuję za pomoc i z czystym sumieniem polecam p. Jarosława Kantora jako agenta nieruchomości.

Wojciech Szabelski (2019.07.17)
Pan Jarosław Kantor to godny zaufania, profesjonalny specjalista od rynku nieruchomości, człowiek słowny, kontaktowy, z miłym podejściem do klienta. W moim przypadku wszystko zostało załatwione perfekcyjnie. Szczerze i gorąco polecam, biorąc pod uwagę, że dzisiejszy rynek nieruchomości nie jest łatwym tematem, dlatego dobry specjalista jest nieoceniony.

Mariusz Silingiewicz (2019.07.08)
Pan Jarosław Kantor jest profesjonalistą w transakcjach kupna/sprzedaży nieruchomości. Doskonale potrafi dopasować się do potrzeb klienta, doradzić jak przeprowadzić transakcję oraz ją sfinalizować z sukcesem. Jest również osobą budzącą zaufanie,co potwierdza swoją postawą i zachowaniem. Za pomocą Pana Jarosława sprzedałem mieszkanie w Poznaniu. Serdecznie polecam. Mariusz S.

Władysław Dziedzic (2019.07.07)
Z czystym sumieniem mogę polecić osobę pana Jarosława Kantora, pełen profesjonalizm w kontaktach z klientami i w urzędach.Nic dodać, nic ująć .Ocena ”6”

Anna Stolarz (2019.06.17)
Polecam pana Jarosława! Profesjonalne podejście, ogromna pomoc i szybka sprzedaż mieszkania! Super współpraca!

Piotr Łechtański (2019.06.10)
Polecam Pana Jarosława Kantora jako godnego zaufania specjalistę rynku nieruchomości. Rzetelna i fachowe doradztwo, miły kontakt, dokładne wypełnianie wszelkich spraw związanych z zakupem nieruchomości. Pan Jarosław wynegocjował dla Nas najlepsze warunki płatności u Notariusza z którym współpracuje, polecił zaufanego Doradcę kredytowego, zaproponował różne korzystne wpisy do umowy przedwstępnej oraz przeprowadził Nas przez cały żmudny proces zakupu mieszkania na każdym kroku z właściwymi wskazówkami:) Polecam serdecznie każdemu dla kogo zakup czy sprzedaż nieruchomości to jest "ciężki temat".

Paweł Filipiak (2019.05.07)
Sprzedawałem mieszkanie w Komornikach k. Poznania. Mimo trudnego rynku i wysokiej konkurencji Pan Jarosław stanął na wysokości zadania. Profesjonalne podejście, szeroka wiedza na temat rynku nieruchomości oraz wszystkich kwestii formalnych z tym związanych, bezproblemowy kontakt i pomoc w każdej sprawie. Życzliwość, zdrowe podejście do sytuacji przy zachowaniu wysokiej kultury osobistej. Szczerze polecam!

Adam Krakowski (2019.04.02)

Jednym słowem: Gorąco POLECAM! Doradca RN skutecznie i profesjonalnie pomógł mi w sprzedaży mieszkania na Boninie w Poznaniu.

Małgorzata Cybulska (2019.04.02)
Pan Jarosław, odpowiednia osobą na odpowiednim miejscu :) cierpliwy, rzeczowy i kompetentny. Z czystym sumieniem polecam :) !!!

Michał Śniegowski (2019.03.31)
Polecam - 10 lat temu kupowałem mieszkanie przy udziale p. Kantora, tym razem pomógł przy sprzedaży domu rodziców (umowa na wyłączność). Zero problemów z kwestiami formalnymi.

Izabella Konieczna (2019.03.30)
Moja opinia o Panu Jarosławie Kantorze z biura nieruchomości DoradcaRN jest bardzo pozytywna. Nie tylko wypełniał należycie swoje obowiązki, ale również doradzał mi w kwestiach dotyczących kupna przeze mnie domu, o których nie miałam pojęcia i nie wiedziałam nawet że powinnam o nie spytać. Mam na myśli kwestie podatkowe, prawne itp. Rady te okazały się słuszne. Dla osoby, która jest "zielona" w w/w sprawach jest niezwykle ważne by informować ją o wszystkim i tak właśnie czyni Pan Kantor. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Nim.

Małgorzata Borowiak (2019.03.08)
Pan Jaroslaw Kantor jest świetnym! Profesjonalnie prowadzł sprzedaż mieszkania, na os. Sobieskiego, moim Rodziców. Zaangażowany, zawsze dostępny telefonicznie czy emailowo a przy tym spokojny i cierpliwy. "No pressure" sugestie i nawet po podpsianu umowy sie interesował, czy wszystko jest w porzadku. Szczerze polecam, sama zapisuje kontakt na przyszłość.

Justyna Cieślak (2019.02.22)
Przez biuro Doradca Rynku Nieruchomości Pana Jarosława Kantora sprzedaliśmy mieszkanie na osiedlu Przyjaźni w Poznaniu. Współpraca była czystą przyjemnością, stały kontakt telefoniczny i mailowy. Mieszkamy dość daleko od Poznania i dzięki Panu Jarosławowi nie musieliśmy się niczym przejmować. Serdecznie polecamy i dziękujemy.

Piotr L. (2019.02.02)
Bardzo polecam Pana Jarosława. Ofertę nieruchomości znalazłem sam, natomiast Pan Jarosław pomagał z całą papierologią. Bardzo duża wiedza, i cierpliwość do miliona pytań zadawanych przez laika :)

Arleta Cicha (2019.02.01)
Z początkiem roku szukałam mieszkania na sprzedaż w Poznaniu. Mieszkanie, które kupiłam oferowała agencja nieruchomości Jarosław Kantor, jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Jarosławem Kantorem, jest osobą kompetentną, rzetelną, punktualną. Współpracować z Panem to była ogromna przyjemność, z pewnością będę Pana polecać innym. Bardzo dziękuję za pomoc!!!! Arleta Cicha

Arkadiusz Zubowicz (2019.01.08)
Polecam bardzo dobre Biuro Nieruchomości Jarosława Kantora, które obsługiwało wynajem i późniejszą sprzedaż mieszkania przy ul. Saperskiej Poznań Wilda. Profesjonalna obsługa, kontakt, zaangażowanie oraz skromność to atuty właściciela tego bardzo

Martyna Pologa (2018.12.19)
Dziękuję biuro nieruchomości Doradca RN za współpracę, a najbardziej dziękuję Panu Jarosławu za świetną pracę) Pan Jarosław jest naprawdę profesjonalny, dokładny i szczerym!dobrego biura nieruchomości:)

Kamil Gorecki (2018.12.18)
Duży profesjonalizm, zaangażowanie, a przede wszystkim uczciwe podejście do tematu. Bardzo gorąco polecam.

Anna Sowińska (2018.12.07)
Bardzo polecam!!! Duży profesjonalizm. Pan Jarosław to osoba z dużym doświadczeniem- współpraca na wysokim poziomie.

Robert Lupka (2018.12.06)
Pan Jarosław jak to mówią odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku,pełen profesjonalizm,super kontakt przy tym bardzo pozytywna i komunikatywna osoba,sprawa załatwiona błyskawicznie do tego informowanie klienta o postępach sprawy,serdecznie Polecam

Karolina Duch-Balcerek (2018.11.27)
Jarosław Kantor bardzo profesjonalny, skrupulatny i życzliwy doradca nieruchomości. Doświadczenie i pełne zaangażowanie przemawiają za tym, aby jak najbardziej skorzystać z jego usług. Polecam i dziękuję.

Ewa Kuberka (2018.24.10)
Dawno nie spotkaliśmy się z tak profesjonalnym i empatycznym pośrednikiem nieruchomości- jak Pan Jarosław. Niezwykle skrupulatny, dbający z dużą troską o interesy klienta, a do tego bardzo sympatyczny człowiek. Dokumenty na czas, pełna wiedza na temat nieruchomości (bez niespodzianek), skuteczność w negocjacjach, w spokoju szukanie rozwiązań oraz przemiła aparycja. Z serca polecamy!!!

Artur Pawłowski (2018.09.25)
Szczerze polecam. Pan Jarosław Kantor jest osobą kompetentną i bardzo zaangażowaną w swoja pracę. Współpraca na wysokim poziomie.

Ryszard Lwie Serce (2018.09.09)
Bardzo sympatyczny i sumienny pośrednik. Pomimo bardzo skomplikowanej sytuacji, udało nam się wspólnie doprowadzić zakup do szczęśliwego finału. Pan Jarosław zawsze był pomocny i spełniał nasze życzenia. Dopilnował dokumentów a nawet spłaty długów u dostawców mediów przez sprzedającego. Z czystym sercem polecam!

Łukasz Czajkowski (2018.09.08)
Z wielką przyjemnością mogę polecić Pana Jarosława jako osobę rzetelną, kompetentną, a przede wszystkim - co ważne w zawodzie pośrednika-doradcy ds. nieruchomości - niezwykle skuteczną. Sprzedaż mieszkania odbyła się zaskakująco szybko, sprawnie i bezproblemowo, co w dużej mierze zawdzięczam Panu Jarkowi, który w bardzo krótkim czasie znalazł zdecydowanego klienta. W tym momencie nie wyobrażam sobie kolejnej transakcji z innym pośrednikiem. Z pozdrowieniami i podziękowaniami. ŁC

Тарас Небоженко (2018.07.31)
Recomiendo a Sr. Jaroslaw. Quiero agradecer por ayudar con la venta del inmueble. Ha sido un placer trabajar con usted! Un trato muy profesional, es una persona de confianza! Saludos;)

Dawid Grad (2018.08.02)
Szczerze polecam. Współpraca na wysokim poziomie, wszystkiego dopilnuje oraz daje klientowi poczucie bezpieczeństwa. Jest to pośrednik godny zaufania i bardzo serdeczny. Z pewnością bedziemy jeszcze korzystać z usług Pana Jarosława. Serdecznie polecam Dawid Grad.

Jolanta Klorek (2018.07.08)
Polecam usługi pana Jarosława Kantora - pełen profesjonalizm, a do tego życzliwy i pogodny człowiek. Zna się na tym co robi. Można mu zaufać. J. Klorek

Małgorzata Szklarska (2018.07.17)
Bardzo polecam Pana Jarosława jako rzetelnego i bardzo starannie wypełniającego powierzone mu zadania pośrednika.

Rafał Siemieniecki (2018.07.18)
Polecam p. Jarosława. Profesjonalna sprzedaż nieruchomości. P. Jarosław bardzo pomocny i dobrze zna rynek poznański. Wynagrodzenie konkurencyjne. Warto korzystać z usług p. Jarosława

Agnieszka Deja (2018.07.05)
Bardzo serdecznie polecam Pana Jarosława jako osobę na która można powierzyć sprzedaż nieruchomości od A do Z. Bardzo dobre podejście do sprzedającego jak i kupującego. Nasza nieruchomość została sprzedana szybko wszystkie dokumenty skompletowana dla nowego nabywcy nieruchomości. Nie było żadnych problemu z komunikacja Pan Jarosław był z nami w ciągłym kontakcie. Polecam raz jeszcze

Kamil Pyzik (2018.07.04)
Bardzo polecam p. Jarosława jako pośrednika nieruchomości. Świeżo po studiach wynajmowałem swoje pierwsze mieszkanie i byłem bardzo zagubiony, pan Jarosław z pełnym profesjonalizmem służył mi poradą i rozwiał wszystkie wątpliwości. Protokół zdawczo-odbiorczy wykonany bardzo sprawnie, kopie zdjęć również na miejscu, umowa jasna i przejrzysta, bez "kruczków", bardzo swobodna atmosfera przez cały proces przejęcia mieszkania. Jeszcze raz gorąco polecam. ;-)

Baszir Karamazow (2018.06.06)
Korzystałem z usług Pana Kantora przy sprzedaży mieszkania w Poznaniu. Byłem bardzo zadowolony. Pan Kantor działał szybko, sprawnie, miał przemyślaną strategię na sprzedaż

Maciej Pacan (2018.05.24)
Polecam Pana Jarosława Kantora do pomocy przy sprzedaży swojej nieruchomości. Moje mieszkanie sprzedał bardzo szybko, a ja szczególnie się przy tym nie "napracowałem". Wszystkie sprawy w spółdzielni i do notariusza pozałatwiał za mnie, a ja przyszedłem w zasadzie na gotowe. Sama transakcja przebiegła bardzo sprawnie i szybko. Polecam Maciej Pacan.

Roman Bejma (2018.05.24)
Korzystaliśmy z usług Pana Jarosława Kantora. Jesteśmy w pełni zadowoleni.100% profesjonalizmu, znakomity kontakt od rana do późnego wieczora. Transakcja poprowadzona od początku do końca znakomicie.Polecamy.

Monika Kaufke (2018.05.17)
Gorąco polecamy obsługę Pana Jarosława Kantora - Doradca Nieruchomości . Pan Jarek jest osobą ciepłą, pełną zrozumienia, pomocną przy piętrzących się problemachzwiązanych z obsługą: sprzedażą i kupnem nieruchomości.Pełen profesjonalizm, punktualność, gotowość pomocy w każdej sytuacji, spokój, pozwala na poczucie bezpieczeństwa w trakcie całej transakcji. Świat byłby piekny, gdyby na drodze swojego życia spotykało się tak prawych, uczciwych, uczynnych i dobrych ludzi, a przy tym fachowców w kazdej dziedzinie życia. Oceniamy naszą współpracę na 6+chociaż mozna tylko na 5 niestety.

Wojciech Pawłowski (2018.05.08)
Jestem w 100% usatysfakcjonowany z usług Pana Jarosława Kantora. Bardzo profesjonalny, zaangażowany i dokładny. Mieszkam za granicą i bez najmniejszych problemów - praktycznie "zdalnie" w kilka dni udało mi się wynająć mieszkanie. Otrzymałem profesjonalną pomoc w zakresie wyboru właściwego najemcy, stworzenia szczegółowego protokołu zdawczo - odbiorczego, umowy i ubezpieczenia mieszkania. Na pewno jeszcze skorzystam z usług firmy Doradca RN.

Hubert Jaruzal (2018.03.18)
Polecam usługi Pana Jarosława Kantora. Profesjonalizm, uczciwość, opanowanie, dyspozycyjność i bardzo sprawna komunikacja między stronami. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy.

Aleksander Szymkowski (2018.03.18)
Korzystałem z usług pana Jarosława przy kupnie mieszkania. Gorąco polecam. Pan Jarosław wszelkie sprawy załatwiał sprawnie, profesjonalnie, służył pomocą, doradzał w kwestii zakupu nieruchomości i formalnościami z tym związanymi.

Terenia Jabłecka (2018.03.16)
Profesjonalne doradztwo. Pan Jarosław dba o wszelkie szczegóły, jest pomocny i kompetentny. Jak najbardziej polecam współprace.

Joanna Filipowicz (2018.03.15)
Gorąco polecam Pana Jarosława Kantora, z którego usług korzystałam przy sprzedaży mieszkania. Pan Kantor okazał się bardzo miłym, spokojnym i opanowanym człowiekiem, o wysokiej kulturze osobistej. Również jako pośrednik zasługuje na pochwały. Jest bardzo zaangażowany, dyspozycyjny i punktualny (!!!). Doceniam stały i świetny kontakt /sms, mail, telefon/ zarówno za mną jak i z kupującymi. Sprzedaż mieszkania po znalezieniu nabywcy, przebiegła sprawnie i bez komplikacji. Dokumenty przygotowane przez Pana Kantora były przejrzyste i rzetelne, zarówno umowa przedwstępna jak i protokół przekazania mieszkania, w którym również uczestniczył. Chciałabym także podkreślić doskonałą organizację całego procesu sprzedaży, od wystawienia oferty, po spotkania z potencjalnymi nabywcami, zgromadzenie wszystkich niezbędnych dokumentów, umówienie notariusza, aż do przekazania kluczy. Chcę też podziękować za cenne rady, podpowiedzi i tłumaczenie zawiłości prawnych. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Jarosławem Kantorem i uważam, że to naprawdę godny polecenia, profesjonalny pośrednik.

ZIBI TATTOOS POZNAŃ (2018.03.08)
Solidny i opanowany pośrednik. Godny zaufania i trzymający rękę na pulsie. Polecam

Sara magical (2018.01.31)
Szczerze polecam Pana Jarosława. Z całą odpowiedzialnością polecam Pana Jarosława Kantora.Pełen profesjonalizm. Współpraca na najwyższym poziomie. Wszystkiego dopilnowuje osobiście, daje klientowi poczucie bezpieczeństwa ,że wszystko załatwi się zgodnie z literą prawa. Pięknie nas poprowadził przez sprzedaż mieszkania. Pan Jarek to człowiek godny zaufania, serdeczny, empatyczny. Doradza w kwestiach prawnych, rynkowych i technicznych. Przemiła współpraca. Z pewnością będziemy jeszcze korzystać z usług Pana Jarosława. Serdecznie pozdrawiam. Daria Bojdzińska

Cezary Żytkiewicz (2018.02.03)
Szczerze polecam Pana Jarosława Kantora. Miałem do czynienia z wieloma pośrednikami, jednak Pan Kantor okazał się najlepszym z nich! Pełen profesjonalizm, poświęcenie, dostępność niemal 24/7, poczucie bezpieczeństwa i cenne wskazówki, które przyspieszyły i ułatwiły sprzedaż. Cały proces sprzedaży - od wystawienia nieruchomości, poprzez pozyskanie zainteresowanych, znalezienie odpowiednich kupujących, skompletowanie dokumentów, aż do samego podpisania umowy przed notariuszem - przebiegł błyskawicznie, bez najmniejszego wkładu z mojej strony. Na pewno kolejny raz wybiorę Pana Kantora!

Tomasz Hoffmann (2018.01.30)
Pan Jarosław Kantor dał się poznać nie tylko jako fachowiec w swojej dziedzinie ale co równie istotne jako miły i uprzejmy człowiek. Wszystkie te cechy pozwalają z czystym sumieniem polecić Pana Jarosława każdemu, kto potrzebuje pomocy na rynku nieruchomości.

Katarzyna Śliwka (2018.01.26)
Szczerze polecam Pana Jarosława. Bardzo profesjonalny, pomocny, a przy tym serdeczny. Ma szerokie rozeznanie w rynku, chętnie wyjaśnia kwestie prawne, szczerze podpowiada, jak usprawnić proces sprzedaży. Załatwił wszystkie formalności, przypominał o ważnych dokumentach i terminach, służył radą w razie wątpliwości. Cała transakcja przebiegła wyjątkowo szybko i bezproblemowo. POLECAM!

Krzysiek Janiak (2018.01.25)
Bardzo serdecznie polecam Pana Jarosława. Jest świetny w tym co robi, podchodzi do całości operacji z uśmiechem oraz służy radą. Jest bardzo pomocny i uporządkowany. Inni doradcy często mieli problem z określeniem stron świata, Pan Jarosław nosi ze sobą kompas! Szanuję! :)

Ola Wojtyś (2017.12.22)
Pan Jarosław był dla mnie dużym oparciem w procesie kupna nieruchomości. Mogłam liczyć na jego doświadczenie, fachowe rady i odpowiedź na każde pytanie, które pojawiało się w trakcie załatwiania formalności. Korzystałam też z jego polecenia z usług doradcy finansowego i notariusza, i jestem w pełni zadowolona z tej współpracy.

Julia Gutter (2017.12.13)
Mimo, że sceptycznie podchodziłam do usług doradców nieruchomości, Pan Jarosław sprawił, że zmieniłam zdanie. Bardziej niż profesjonalny, zaangażowany i rzetelny doradca. Niezwykle sprawnie przeprowadzona sprzedaż mieszkania w ekspresowym tempie. Z uwzględnieniem mojej indywidualnej sytuacji. Polecam wszystkim, szczególnie sceptykom;)!

Agata Smal (2017.11.19)
Gorąco polecam usługi Pana Jarosława Kantora. Szybko i sprawnie przeprowadził transakcję kupna mieszkania. Pełen profesjonalizm. Pan Jarosław Kantor był pomocny, życzliwy i zaangażowany.

Robert Ciesielski (2017.10.24)
Z firmą Doradcy RN miałem okazję współpracować już kilka razy (kupno działki, sprzedaż mieszkania, wynajem mieszkania). Mogę z czystym sumieniem polecić firmę Doradcy RN. Dbałość o szczegóły, pełna i rzetelna informacja oraz wywiązywanie się z podjętych ustaleń to jedne z wielu ich walorów. Dodatkową i bardzo ważną cechą jest też uczciwość i Firma Doradcy RN jest uczciwa. Polecam.

Daria Odważna (2017.10.18)
Szczerze polecam korzystanie z usług P. Jarka, który w moim przypadku pomógł mi szybko i sprawnie sprzedać oraz kupić mieszkanie. Cały proces przebiegł bez komplikacji, a na wszelkie pytania z mojej strony odpowiadał w sposób przystępny i cierpliwy.

Paweł Nowaczyk (2017.10.14)
Z czystym sumieniem można polecić Pana Jacka jako profesjonalnego doradcę rynku nieruchomości. Zakup nieruchomości przebiegł bardzo sprawnie i bez żadnych komplikacji. Pan Jacek ma niebywałą cierpliwość do tłumaczenia zawiłości wszelakich umów i aktów notarialnych :) Polecam!

Fayez Bitar (2017.10.10)
(Przetłumaczone przez Google) Poprzez naszą ofertę Spółki ze spółką Doradca Rynek nieruchomości Reprezentowana przez Pana Jarosław Kantor Widzimy, że pracuje zawodowo i dba o każdy szczegół i cichy sposób, który wzywa do spokoju i aby osiągnąć ostateczny cel „i to, co zachęca nas do czynienia z ciągłością w nim Fayez Albita

(Oryginał) من خلال تعامل شركتنا مع شركة Doradca Rynek nieruchomości متمثلة بالسيد Jarosław Kantor نشهد بأنه يعمل بحرفية عالية و يهتم بأدق التفاصيل و بطريقة هادئة تدعو للطمانينة وصولا إلى الهدف النهائي ' و هذا ما يشجعنا على الاستمرارية في التعامل معه Fayez Albita

Caroline Carey (2017.10.06)
Jarosław Kantor Doradca Rynku Nieruchomości , Jest bardzo cierpliwym człowiekiem i dobrym tłumaczem angielskim. Mieszkam w domu jest bardzo wygodne. Dziękuję bardzo za wcześniejszą pomoc. Kiedy przyjmiemy dom, jest bardzo profesjonalny, zauważył wiele szczegółów, wielką pomoc dla mnie.

Znowu dziękuję! 哈哈,用中文写评价感觉轻松好多。 嗯,这个中介先生挺靠谱。他总是很热情的帮助我。工作很严谨,很专业。 如果你要租房子,找他帮助你,你会绝对放心!

Barbara Szyszka (2017.09.30)
(Przetłumaczone przez Google) Bardzo poważne i uczciwe firmy nieruchomości. Pan Jaroslaw Kantor należy słusznie do fruehrenden firm z branży nieruchomości w Poznaniu. Ma wielką cierpliwość kupujących i banków Verka. To daje sprawiedliwy między interesami obu stron. Współpraca była zawsze celowych dobrze przygotowane i niezawodny. Gorąco polecam !!!

(Oryginał) Ein sehr serioeses und faires Immobilienunternehmen. Herr Jaroslaw Kantor gehoert zu Recht zu den fruehrenden Immobilienunternehmen in Poznan. Er hat grosse Geduld mit Kaufern und Verkaufern. Er vermittelt fair zwischen den Interessen beider Seiten. Die Zusammenarbeit war stets zielorientiert gut vorbereitet und zuverlassig. Sehr zu empfehlen !!!

Beata Stopczyńska (2017.09.22)
Mogę polecić każdemu jak to się mówi " z czystym sumieniem " Doradcę Nieruchomości w osobie Pana Jarosława Kantora. Współpraca z Panem Jarosławem Kantorem to kompetencja i profesjonalizm, cechy które cenię najbardziej.

Marek Mróz (2017.09.20)
Pan Jarek Kantor: sensowny, spokojny, uroczy i profesjonalny. Byliśmy pod wrażeniem jak "chirurgicznie" dokonywał całej niełatwej operacji pośrednictwa między sprzedającymi związanymi emocjonalnie z mieszkaniem, a nami - kupującymi pod presją czasu. Trzy spotkania bezpośrednie: okazanie mieszkania, notariusz i protokół przekazania.
Reszta tel/email. Mam do Niego bezgraniczne zaufanie. Kupiłbym od Niego przysłowiowy "używany samochód" w ciemno, gdyby je tylko sprzedawał. Polecam.
Nawiasem mówiąc trafiliśmy również na fantastyczne sprzedające, zostawiające w mieszkaniu idealny stan i mnóstwo wyposażenia. Reasumując: człowiek, człowiekowi, człowiekiem to postawa, która opłaca się wszystkim najbardziej...

Katarzyna Górska (2017.09.13)
Polecam Pana Jarosława jako w pełni zaangażowanego i bardzo profesjonalnego pośrednika, który bardzo pomaga w całym procesie zakupu, podpowiada i prowadzi za rękę. Przede wszystkim należy zwrócić uwagę na ogromną dyspozycyjność Pana Jarosława. To Pośrednik który robi 4 razy więcej niż jego konkurencja. Błyskawiczna komunikacja i pełna responsywność. Polecam i dziękuję za miłą współpracę.

Aleksander Wosicki (2017.09.18)
Pan Jacek Kubicki jest profesjonalistą w każdym calu. Ogromna wiedza o rynku nieruchomości, uczciwość zawodowa i wysoka kultura osobista sprawiają, że można powierzyć mu przeprowadzenie każdej transakcji. Polecam!

JUSTICE FOR ALL (2017.09.15)
W pełni profesjonalny agent nieruchomości. Pan Jarosław Kantor od samego początku do końca zadbał o to, aby zdjąć cały stres z moich barków podczas pobytu zagranicą. Zajął się wszystkim od strony prawnej i merytorycznej, sprzedając mieszkanie za wcześniej uzgodnioną cenę i to na długo przed terminem! Zero problemów z komunikacją.

Absolutnie żadną przeszkodą nie był mój pobyt poza granicami kraju. Rozmawialiśmy nawet kilka razy dziennie. ☺Na każdym etapie procesu sprzedaży byłem o wszystkim informowany zarówno telefonicznie jak i mailowo. Zdecydowanie polecam współpracę z Panem Jarosławem.

Alicja Plewa (2017.09.14)
Korzystaliśmy z usług Pana Jarosława Kantora przy kupnie naszego mieszkania. otrzymaliśmy pomoc w kazdym etapie kupna . Dla kogos kto robił to pierwszy raz jak My była to idealna pomoc. polecamy wszystkim

Mateusz Białczyk (2017.09.08)
Polecam pośrednictwo pana Jarosława Kantora. Jest człowiekiem profesjonalnym, dbającym o szczegóły, zachowującym stały kontakt z klientem w czasie przeprowadzania usługi.

Piotr Lisiecki (2017.09.04)
Pan Jarosław Kantor bardzo profesjonalnie podszedł do sprzedaży naszego mieszkania, informował nas na bieżąco o statusie oferty oraz potencjalnych klientach. Sama oferta przygotowana i wystawiona została na najważniejszych polskich portalach ogłoszeniowych.

Pan Kantor prowadził naszą sprawę od samego początku, aż do przekazania kluczy oraz spisania protokołu zdawczo-odbiorczego, zawsze przygotowane mieliśmy wszystkie druki dokumentów do wypełnienia oraz spis dokumentów potrzebnych do kolejnych etapów sprzedaży.

Kontakt z Panem Kantorem przebiegał bez jakichkolwiek opóźnień, czy to drogą telefoniczną, czy mailową.

Jeżeli szukasz dobrego pośrednika nieruchomości z czystym sumieniem polecam!

Adam Turczyniak
Bardzo polecam współpracę z panem Jarosławem Kantorem. Cały proces wynajmowania mieszkania został przeprowadzony sprawnie i pomyślnie - nawet to że mieszkamy za granicą nie było przeszkodą.

Konrad Boeske (2017.08.11)
Oferta zamieszczona w internecie była świetnie przygotowana - przyszły najemca wiedział doskonale czego się spodziewać i wystarczył tylko jeden dzień 'otwartych drzwi' by wynająć mieszkanie. Pan Jarosław opiekuje się wszystkimi sprawami dotyczącymi wynajmu bardzo troskliwie i właściciel nie ma nic na głowie - tylko podjąć decyzję. Do tego fachowe doradztwo i ludzkie podejście do tematu. Bardzo polecam!

Łukasz Konieczny (2017.08.06)
Serdecznie polecam współpracę z Panem Leszkiem Szóstakiem przedstawicielem Doradcy RN. Jest to osoba w pełni kompetentna i profesjonalna.

Na każdym etapie mogliśmy liczyć na maksymalne zaangażowanie z jego strony. Począwszy od wyboru działki, gdzie zostaliśmy obwiezieni po wielu lokalizacjach, zaznajomieni z infrastrukturą okolicy itd., poprzez wybór nieruchomości - gdzie w naszym imieniu pan Leszek sprawdził wszelkie zawiłości związane ze stanem prawnym terenu, aż po finalny zakup działki - gdzie zostały za nas załatwione wszelkie formalności związane z dokumentami i podpisaniem aktu zakupu.

Szczerze polecam i raz jeszcze dziękuję za profesjonalną pomoc!

Bernadeta Kamińska (2017.07.14)
Mogę śmiało i gorąco polecić wszystkim skorzystanie z usług pośrednictwa nieruchomości świadczonych przez p. Jarosława Kantora. Jestem bardzo zadowolona - pełny profesjonalizmem, skrupulatność i uczciwość. Przez cały czas procesu wynajmowania mogłam liczyć na wsparcie P. Jarosława i troskę o to by obie strony były zadowolone.

Krzysztof Mallach (2017.08.01)
Ze wspolpracy z Panem Jaroslawem Kantorem jestem bardzo zadowolony. Profesjonalna i rzetelna pomoc oraz sprawne przeprowadzenie przez proces wynajmu mieszkania, zarowno od strony wynajmujacego jak i najemcy. W pelni polecam.

Aga Janowska (2017.06.26)
Pan Jarosław jest niezwykle profesjonalny. Jego doświadczenie i doradztwo ułatwiło oraz znacznie przyspieszyło proces sprzedaży mieszkania. Mogliśmy polegać na nim na każdym etapie sprzedaży, począwszy od negocjacji ceny po dopełnienie wszelkich formalności. Pan Jarosław dba zarówno o interes sprzedającego, jak i kupującego. Serdecznie polecam i raz jeszcze dziękuję za profesjonalną pomoc i radę.

Mateusz Pucek (2017.06.04)
Mogę śmiało i gorąco polecić wszystkim skorzystanie z usług pośrednictwa nieruchomości świadczonych przez p. Jarosława Kantora. Jestem bardzo zadowolony - wszystko odbyło się z pełnym profesjonalizmem, skrupulatnością i uczciwością. Do tego cały czas bardzo dobry kontakt, mogłem liczyć na pełne wsparcie w całym procesie wynajmowania mieszkania. Mam bardzo pozytywne odczucia, nie dziwi mnie ani trochę wysoka średnia ocen i pozostałe, dobre opinie :)

Magdalena Krawczyk (2017.03.27)
Pan Jarosław prowadził transakcję sprzedaży mieszkania od pierwszej prezentacji nieruchomości do sfinalizowania zakupu. Załatwiał wszystkie niezbędne formalności i doradzał, nie było problemu z bieżącym kontaktem. Jako kupująca nie płaciłam prowizji, co jest ostatnio rzadkością. Polecam biuro!

Piotr Konieczka (2017.06.13)
Również miałem okazję korzystać z usług pana Jarosława. Potwierdzam, wszystko w jak najlepszym porządku, pełen profesjonalizm, dbanie o klienta i przede wszystkim finalne domknięcie sprzedaży. Szczerze polecam i pozdrawiam!!!:)

Zeynep Salahur (2017.03.08)
(Przetłumaczone przez Google) 2 miesiące temu przeprowadziliśmy się do Polski z żoną i dzieckiem. odpowiednie mieszkanie dla naszej rodziny w tym procesie jest stresujące w sobie, naszym priorytetem jest znalezienie jak najszybciej.

Jarosław Kantor uprzejmy i pomógł nam znaleźć odpowiedni dom dla naszej rodziny z wspierającej postawy w bardzo krótkim czasie. Jak również jest postawa podtrzymujące mówi płynnie po angielsku była wielka szansa dla nas. Możemy odwołać się w jego imieniu do ludzi, którzy potrzebują wsparcia w tym zakresie.

(Oryginał) I moved to Poland with my family 2 months ago. Before coming, the most stressful thing for us was finding a suitable apartment for our family as soon as possible. Jarosław Kantor showed support and kind attitude to us, which helped us to overcome this process in a very short time and without any problems. Thank you very much for your kind support! His services are very highly recommended!

2 ay önce eşim ve çocuğum ile Polonya'ya yerleştik. Başlı başına stresli olan bu süreçte ailemiz için uygun bir daireyi en kısa sürede bulmak ilk önceliğimizdi. Jarosław Kantor nazik ve destekleyici tutumu ile çok kısa sürede ailemiz için uygun evi bulmamıza yardımcı oldu. Destekleyici tutumunun yanı sıra iyi derecede İngilizce konuşuyor olması da bizim için büyük bir şanstı. Bu konuda desteğe ihtiyaç duyan kişilere kendisi adına referans olabiliriz.

Michalina Hayreter (2017.02.22)
(Przetłumaczone przez Google) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi Jarosław Kantor. Dzięki niemu udało nam się wynająć bardzo ładne mieszkanie w bardzo krótkim czasie. Bardzo gorąco polecam!

(Oryginał) We are very happy with Jaroslaw Kantor service. Thanks to him we succeeded to rent a very nice flat in a very short time. Very highly recommended !

Małgorzata Popławska (2017.02.06)
Serdecznie polecam współprace z Panem Jackiem Kubickim. Profesjonalizm, doświadczenie, kompetentność i zaangażowanie Pana Jacka pomagają w podjęciu rozsądnej decyzji.

Robert Nawrocki (2017.01.09)
Szczerze polecam korzystanie z usług Agencji Doradca Rynku Nieruchomości reprezentowanej przez Pana Jarosława Kantora. Pan Jarosław wykazał się znajomością rynku nieruchomości, przepisów prawnych oraz aktywnością w rozmowach z potencjalnymi klientami. W ciągu kilku miesięcy udało nam się sprzedać nieruchomość. Cała transakcja przebiegła sprawnie i w miłej atmosferze :-)

Dominik Marszałek (2017.01.02)
Szczerze polecam pana Jarosława jako pośrednika/doradcę. Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo, a pan Jarosław nie tylko nie pobrał od strony kupującej prowizji, ale był także profesjonalny, szczery i nienachalny podczas procesu nabywania nieruchomości. Tak trzymać:)

Marek Chowaniec
Poleciłem Pana Jarosława Kantor jako solidnego Pośrednika w Obrocie Nieruchomościami moim znajomym przy sprzedaży domu. Znajomi zaufali Panu Jarosławowi podpisując umowę na wyłączność, co przyczyniło się do szybkiej sprzedaży nieruchomości w okresie zaledwie 3 MIESIĘCY.

Cieszę się, że Pana Jarosława można zaliczyć do grona pośredników solidnych, którym można zaufać.

Aga Oleszak
Pomoc Pana Jarosława przy kupnie domu w naszej dość niestandardowej sytuacji była nieoceniona. Pan Jarosław okazał się profesjonalnym, ale też etycznym pośrednikiem. Nie pobierając od nas prowizji, dał nam poczucie bezpieczeństwa transakcji oraz poczucie, że w pełni reprezentuje interesy obu stron.

Rzetelnie prowadził w naszym imieniu negocjacje, a cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Serdecznie polecam Pana Jarosława.

Anetta Zakrzewska
Gorąco polecam pana Jarosława Kantora jako agenta nieruchomości. Pan Jarosław pomagał mi przy wynajmie mieszkania w Poznaniu. Jest niezwykle skutecznym agentem. Cały proces od momentu ogłoszenia do momentu podjęcia ostatecznej decyzji co do potencjalnych najemców trwał niecały miesiąc.

Cechuje go profesjonalizm w podejściu do powierzonych mu zadań, rzetelność w wykonywaniu swoich obowiązków, skrupulatności i co niezwykle rzadkie w obecnym świecie to bardzo wysoka kultura osobista!

Duża wiedza merytoryczna i znajomość rynku nieruchomości stanowią o sukcesach Pana Jarosława w jego pracy - agenta nieruchomości. Polecam!!!!

Anna Wicher
Gorąco polecam pana Leszka Szóstaka jako doświadczonego i profesjonalnego pośrednika w obrocie nieruchomościami. Kontakt do niego otrzymaliśmy z polecenia i okazał się on strzałem w dziesiątkę.

Pan Leszek Szóstak pomógł przeprowadzić nas przez wszystkie zawiłości związane zarówno z ze sprzedażą mieszkania, jak i kupnem domu. Klienta na kupno mieszkania Pan Leszek znalazł w ciągu kilku dni. Cała procedura sprzedaży, a potem kupna zamknęła się w trzech miesiącach !

Pan Szóstak wykazał się wysoką skutecznością w działaniu, profesjonalizmem podczas rozmów z klientami, cierpliwością i bardzo wysoką kultura osobistą.

Krzysztof Małecki
Nie lubimy i unikamy pośredników jak najgorszej teściowej. Wydawane na nich pieniądze skłonni jesteśmy uważać za zmarnowane. Pan Jarosław Kantor szablą swoich umiejętności i przymiotami swojej osoby skutecznie odpiera te niemiłe odczucia. Res communis staje się ciałem.

Krzysztof Pietrusewicz
Korzystałem z usług p. Marcina Bednarka. Cała transakcja przebiegła w sposób profesjonalny. Cenię bardzo u Pana Marcina determinację w działaniu i zaangażowanie oraz dyspozycyjność. Miałem porównanie z innym z pośrednikiem i jestem pod olbrzymim wrażeniem jego skuteczności. Zdecydowanie polecam. Krzysztof z Kiekrza

Barbara Kryger
Korzystałam niedawno z usług doradcy rynku nieruchomości Pana Jarosława Kantora i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Profesjonalizm, punktualność, zaangażowanie, dostępność, wysoka kultura osobista powodują, iż jest to osoba godna polecenia! Jeśli chcecie zaoszczędzić czas oraz załatwić wszystkie formalności sprawnie, fachowo a przede wszystkim skutecznie nie znajdziecie lepszego miejsca. Jeszcze raz bardzo dziękuję za współpracę i gorąco polecam!

Przemo Postaremczak
Bardzo serdeczne podziękowania kieruję do Pana Leszka Szóstaka za pośrednictwo w sprzedaży domu. Nie posiadałem dotychczas żadnego doświadczenia w powyższym zakresie i z tego tytułu miałem wiele obaw.

Pan Leszek to bardzo rzeczowy, uczciwy człowiek, którego z całą odpowiedzialnością wszystkim polecam. Pomógł mi przejść przez gąszcz formalności a jego wielkie zaangażowanie sprawiło, że bardzo szybko znalazł się nabywca mojego domu.

Panie Leszku bardzo serdecznie dziękuję i raz jeszcze polecam Pana wszystkim tym, którzy chcą być w pełni zadowoleni

Marta Niewolna
Mieliśmy przyjemność współpracować z Panem Jarosławem Kantorem. Oprócz uprzejmości i wysokiej kultury osobistej Pan Jarosław charakteryzuje się również ogromnym profesjonalizmem i wiedzą.

Pan Jarosław rozwiewał wszelkie nasze wątpliwości i z anielską cierpliwością odpowiadał na wszystkie pytania. Serdecznie Polecamy wszystkim współpracę z Panem Jarosławem, bo to sama przyjemność:)

Dodatkowo Pan Jarosław jest w stanie załatwić to, co teoretycznie nie jest do załatwienia:) Polecamy gorąco, Marta i Maciej Niewolni.

Maciej Dołęga-Kozierowski
Miałem przyjemność współpracować z Panem Jarosławem Kantorem w zakresie wynajmu domu. Świetna, fachowa obsługa. Doradca bardzo zaangażowany w swoją pracę i wyróżniający się wysoką kulturą osobistą. Polecam!

Stanisław Horodko
Sprzedawałam mieszkanie przy udziale Pana Kantora, w którym mieszkali lokatorzy. Pan Jarosław Kantor w doskonały sposób organizował prezentację mieszkania uwzględniając potrzeby wszystkich stron. Poza tym jest profesjonalny, sprawny, sympatyczny i empatyczny naprawdę polecam. Małgorzata z Zielonej Góry

Wioletta Wrzeszcz
Polecam współpracę z Panem Jackiem Kubickim. Współpracę oceniam bardzo pozytywnie. Cechuje go profesjonalizm, zaangażowanie, olbrzymia kultura osobista. Obsługa z jego strony była rzetelna, profesjonalna i bardzo miła. Pozdrawiam Wioletta Wrzeszcz

Piotr Mazurczak
Szczerze polecam usługi w zakresie pośrednictwa w zakupie i sprzedaży nieruchomości oferowane przez Pana Jacka Kubickiego. Dziękuję za zaangażowanie, kompetentność i profesjonalizm na bardzo wysokim poziomie. Fachowe doradztwo i doświadczenie Pana Jacka pomogły mi podjąć właściwą decyzję - jeszcze raz dziękuję!

Ewa Wachowiak
Z całego serca polecam współpracę z Panem Kantorem, bardzo doświadczony i pomocny. Pomógł nam sprzedać domi kupić mieszkanie, bez jego pomocy nie udałoby się to. Bardzo uczciwy i dobry człowiek. Nie miałam okazji współpracować z lepszym pośrednikiem.

Lukasz Bota
Polecam współpracę z firmą Doradca RN.

Osobiście miałem okazję korzystać z usług Pana Jacka Kubickiego. Okazał się on jedynym, ze wszystkich spotkanych na mojej drodze pośredników, z którym miałem chęć współpracować. Warto zauważyć, że oprócz profesjonalnego podejścia, doskonałej znajomości rynku, procedur i innych niuansów, "w pakiecie" dostajemy ludzkie podejście, wysoki poziom kultury oraz przekonanie, że działa aktywnie w interesie klienta.

Trudny i żmudny proces sprzedaży mieszkania został zakończony pomyślnie, ze świadomością, że wszystkie trzy strony (sprzedający, kupujący i pośrednik) są zadowolone.

Polecam

Jan Gromniak
Serdeczne podziękowania kierujemy do Pana Jarosława Kantora, który pośredniczył w sprzedaży naszego mieszkania i zakupie nowego. Nie mając doświadczenia i dostatecznej wiedzy w tym zakresie, skorzystanie z usług Pośrednika było niezwykle cenne.

Pan Jarosław zapewnił nam wszelką pomoc urzędową m.in .sądową i notarialną, wyjaśniał wszystkie sprawy istotne dla tego przedsięwzięcia, dając się poznać jako osoba o wysokiej kulturze osobistej, wyrozumiała, kompetentna i skuteczna w działaniu.

Współpraca z Panem Jarosławem Kantorem pozwalała nam mieć przekonanie, że sprawę oddaliśmy w dobre ręce, co owocowało w spokojnym przebiegu całej transakcji.

Z pełnym przekonaniem polecamy usługi pośrednictwa Biura Doradca RN.

Renata Ołubiec
Miałam okazję współpracować z Panem Jarosławem Kantorem podczas poszukiwania mieszkania pod wynajem. Gorąco polecam tego doradcę, gdyż jest to osoba niezwykle kompetentna, cierpliwa i nie nastawiona tylko i wyłącznie na zysk.

Poszukiwałam mieszkania do wynajęcia, jednak Pan Jarosław uczciwie doradził mi wynajem domu, dopasowując do tego moje możliwości finansowe. Jestem ogromnie wdzięczna i zadowolona z usług Pana Jarosława- jest on osobą godną polecenia, uczciwą, dbającą o dobro klienta.

Jego fachowa pomoc była dla mnie nieoceniona. Wraz z moją rodziną jesteśmy bardzo zadowoleni z oferty, którą zaproponował nam Pan Jarosław.

Wszystkim potrzebującym fachowej pomocy z zakresu rynku nieruchomości gorąco polecam Pana Jarosława Kantora.

Dawid Handke
Polecam wszystkim usługi świadczone przez Pana Marcina Bednarka. Profesjonalne podejście, zaangażowanie i szeroka wiedza w dziedzinie sprzedaży nieruchomości. Dziękuje za profesjonalnie wykonywaną pracę, regularny i miły kontakt, a przede wszystkim za sukces w postaci dokonanej transakcji. Pozdrawiam

Lidia Skudławska
Szczerze polecam usługi Pana Jarosława Kantora. Pełen profesjonalizm i rzetelność oraz to co cenię w biznesie najbardziej tj. uczciwość. To dobrze, że są na rynku nieruchomości osoby, którym można po prostu zaufać. Dziękuję.

Mirosław Zemski
Miałem przyjemność korzystać z usług pana Jarosława przy okazji zakupu mieszkania. Pełen profesjonalizm i wysoka kultura osobista, to cechy, które są dostrzegalne już na pierwszy rzut oka. Z czystym sumieniem mogę polecić p. Jarosława każdemu.

Bartosz Zieliński (2016.20.12)
Współpraca z Panem Jarosławem Kantorem odbywała się w przyjaznej i profesjonalnej atmosferze. Pan Jarosław w bardzo przejrzysty i zrozumiały sposób przedstawił oferty mieszkania, którym byliśmy zainteresowani jak i aktywnie uczestniczył w finalizacji transakcji. Godny polecenie Doradca na rynku nieruchomości.

Łukasz Kucharski
Dziękuję Panu Jarosławowi za pomoc w sprzedaży mieszkania. Profesjonalizm na każdym etapie realizacji zlecenia

Serdecznie dziękujemy wszystkim naszym Klientom za wpisane opinie oraz zapraszamy do kontynuowania zamieszczania opinii w Google.